Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon közönséges dolog ez, őszintén? 16/L
Hogyan vélekedtek arról,ha valaki egy közösségi oldalra(pl facebook) strandolós,bikinis képet tesz ki magáról?
Csak mert van egy közös bikinis képem a nővéremmel,és egy szép nyári nap emlékeként gondolkoztam,hogy talán feltöltöm a képeim közé,de nem is tudom...Kissé közönségesnek tartom az ilyesmit. Másrészről viszont arra is gondoltam,motiválás lehet néhány embernek ugyanis sportolók vagyunk,és sok lány az alakunk láttán kap/kapott kedvet,hogy edzésre járjon hozzánk(édesapám edző).
Végtére is az érdekelne,szerintetek r*bancos?
Nem az nyugi :) Ha meg még jól is nézel ki nyugodtan rakd ki.
Egyébként én is lány vagyok és most kezdtem el edzeni. Ti mit sportoltok? Esetleg elküldenéd nekem a képet, hogy kicsit motiváljon? :D
Hát mivel negatívat is szívesen fogadsz, a világért sem akarnám, hogy csalódnod kelljen:
Ne rakd ki, mert r*bancos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!