Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közönséges dolog-e, ha egy nő mondja azt, hogy "ráérek"? És ezzel csorbul-e a tartása?
Nekem megvan a saját válaszom a fenti kérdésekre, de kíváncsi vagyok, ti hogyan látjátok. Ezért szeretném, ha minél többen válaszolnátok. Akár csak egyszerű igen/nem -ekkel, mindkettő kérdésre. De persze ha indokoljátok is a választ, annak külön örülök. :) És érdekelne az is, hogy férfi vagy nő a válaszadó, ezért ha lehet, kérem írjátok a válaszba, hogy "ff" vagy "nő". Köszönöm.
Ha egy nő mondja azt, hogy raerek, az annyira közönséges dolog.
Márpedig van tartásom, és nem kívánok közönséges lenni.
Szia! Te csak magára a "ráérek" szóra vagy kíváncsi?
Mint például, ha azt kérdeznéd, hogy a "füzetborító" (vagy a "szvasztika", vagy a "lemeztektonika" - mindegy éppen mi) közönséges-e?
Csak ennek az egy szerencsétlen szónak "közönségessége" érdekel?
Vagy van ott bőven még MÁÁÁS is "megbújva"? :D Mely(ek) miatt minden okod megvan a szégyenkezésre? :D
Szia!
Ahogy írtam, arra szeretnék minél több választ, hogy közönséges dolog-e, ha egy nő azt mondja, hogy "ráérek".
(És ugyebár a "randizás" rovatban vagyunk. :))
Egyébiránt az általad felsorolt szavak nem jó példák, mivel azok főnevek, a szóban lévő szó :) pedig ige, tehát az cselekvést jelent. Ezért nem hasonlítható össze főnevekkel.
De ha más igéket soroltál volna fel (pl.: elmegyek, dolgozom, szaladok, stb.), úgy már rendben lenne a hasonlatod. :)
Akkor azt mondanám: igen csak az a szó érdekel.
De persze szigorúan abban a környezetben, amit írtam, azaz ha egy nő mondja ezt. (És még mindig a randizás topic-ban vagyunk, ugyebár... :))
Végül pedig nagyon köszönöm az utolsó két kérdést, értem, hogy mire gondolsz, és megmondom őszintén, erre én nem is gondoltam. :)
Közönséges akkor lennél, ha ahogy valaki előttem írta (értem, randizás topik) csak úgy, például egy vadidegen vadkannak vetnéd oda - előzmények nélkül - teljesen véletlenszerűen (kacérkodó mosollyal megspékelve), hogy "ráérek". Na AZT nem lehetne nem félreérteni.
Vagy akkor - is - lennél közönséges (sőt, ekkor már attól is több), ha odasúgnád a muki fülébe, hogy "annyira szeretek dákóslukkoló lenni, baby!".
...és a mondat végén még egy érzéki "ahhh" nyögést is hozzátennél, ahogy azt a 2012-es "A Scandal In Belgravia" részben Irene Adler tette a fiktív nyomozózseni mobiltelefonjára.
De ha most - pláne hosszabb párválasztási rituálé közepette - X mennyiségű találka után - mikor az aktuális faszid valamikor megkérdezné azt az ominózus kérdést - Te kimondanád, hogy "ráérek" KUR.VÁRA NEM LENNÉL KÖZÖNSÉGES!
Na! :D
Most már - végleg - megnyugodtál leányom? :D
(Feltéve, ha nem egy unatkozó ferdehajlamú troll kisfiúcska vagy. :D )
(Ebben az esetben minden elismerésem, hogy ennyi hü.lyét ide tudtál csábítani magadhoz! :D )
:D
Köszi 44-es! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!