Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közönséges dolog-e, ha egy nő mondja azt, hogy "ráérek"? És ezzel csorbul-e a tartása?
Nekem megvan a saját válaszom a fenti kérdésekre, de kíváncsi vagyok, ti hogyan látjátok. Ezért szeretném, ha minél többen válaszolnátok. Akár csak egyszerű igen/nem -ekkel, mindkettő kérdésre. De persze ha indokoljátok is a választ, annak külön örülök. :) És érdekelne az is, hogy férfi vagy nő a válaszadó, ezért ha lehet, kérem írjátok a válaszba, hogy "ff" vagy "nő". Köszönöm.
Ha egy nő mondja azt, hogy raerek, az annyira közönséges dolog.
Márpedig van tartásom, és nem kívánok közönséges lenni.
Nem. Ez egy korrekt és egyenes válasz. Nem igazán tudom mi mást mondhatna helyette vagy hogy fejezze ki, hogy megfelelő egy időpont.
Viszont rengeteg olyan dolgot látok a nőkön, amelyek közönségesek és csorbul tőle a tartásuk. Ők a legkevésbé sem érzik annak, de én igen :)
Úristen kérdező, írd már le végre mit akarsz kérdezni!
Azt akarod kérdezni hogy egy nő kezdeményezhet-e azzal a szöveggel, hogy ráérek szombaton, nincs kedved valamit vagy ezt és ezt csinálni.
Vagy azt akarod kérdezni, hogy ha a férfi megkérdezi, hogy ráérsz szombaton 7-kor randizni, akkor a nő azt mondja hogy ráérek?
Mert ha komolyan venném amit írnál, hogy nincs kontextus, akkor az idióta dolog, hogy egy véletlenül kiválasztott emberre minden előzmény nélkül ráírsz, hogy "Ráérek." F44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!