Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Közönséges dolog-e, ha egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közönséges dolog-e, ha egy nő mondja azt, hogy "ráérek"? És ezzel csorbul-e a tartása?

Figyelt kérdés

Nekem megvan a saját válaszom a fenti kérdésekre, de kíváncsi vagyok, ti hogyan látjátok. Ezért szeretném, ha minél többen válaszolnátok. Akár csak egyszerű igen/nem -ekkel, mindkettő kérdésre. De persze ha indokoljátok is a választ, annak külön örülök. :) És érdekelne az is, hogy férfi vagy nő a válaszadó, ezért ha lehet, kérem írjátok a válaszba, hogy "ff" vagy "nő". Köszönöm.

Ha egy nő mondja azt, hogy raerek, az annyira közönséges dolog.

Márpedig van tartásom, és nem kívánok közönséges lenni.

#jelzés #tartás #közönségesség #csorbul #nő mondja ráér #nő mondja #nő tartása #Közönséges dolog-e ha egy nő mondja azt hogy "ráérek"? És ezzel csorbul-e a tartása?
2016. máj. 17. 09:00
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
89%
Esetleg ugy erted,hogy Te irsz ra a pasasra, es ott mondod neki, hogy ekkor es ekkor raerek? Mert ezzel sincs baj.
2016. aug. 20. 22:16
 22/54 anonim ***** válasza:
79%
Ez nekem bátoritás, felkérés táncra, vagy annyi "hivj már el te buta :)"
2016. aug. 20. 22:35
 23/54 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem a 21. században egy nő simán mondhatja annak a pasinak, aki tetszik neki, hogy: szombaton ráérek, elmehetnénk valahová.
2016. okt. 2. 21:06
 24/54 anonim ***** válasza:
84%
Nekem az agyam csorbult a kérdéstől, amit még "tag"-be is sikerült beleírni.
2016. okt. 14. 23:39
 25/54 anonim ***** válasza:
85%

Nem. Ez egy korrekt és egyenes válasz. Nem igazán tudom mi mást mondhatna helyette vagy hogy fejezze ki, hogy megfelelő egy időpont.

Viszont rengeteg olyan dolgot látok a nőkön, amelyek közönségesek és csorbul tőle a tartásuk. Ők a legkevésbé sem érzik annak, de én igen :)

2016. okt. 15. 00:35
 26/54 anonim ***** válasza:
37%
Közönséges lefeküdni az első randin, na az tényleg az..:)
2016. okt. 24. 10:38
 27/54 A kérdező kommentje:
De szó sincs első randis lefekvésről. Pusztán arról, hogy a nő ha azt írja egy pasinak, hogy ráér (találkozni), az közönséges-e?
2016. okt. 29. 10:03
 28/54 anonim ***** válasza:
88%

Úristen kérdező, írd már le végre mit akarsz kérdezni!

Azt akarod kérdezni hogy egy nő kezdeményezhet-e azzal a szöveggel, hogy ráérek szombaton, nincs kedved valamit vagy ezt és ezt csinálni.

Vagy azt akarod kérdezni, hogy ha a férfi megkérdezi, hogy ráérsz szombaton 7-kor randizni, akkor a nő azt mondja hogy ráérek?

Mert ha komolyan venném amit írnál, hogy nincs kontextus, akkor az idióta dolog, hogy egy véletlenül kiválasztott emberre minden előzmény nélkül ráírsz, hogy "Ráérek." F44

2016. nov. 1. 12:34
 29/54 A kérdező kommentje:
Úgy látom ez neked feladta a leckét. :)
2016. nov. 2. 15:46
 30/54 anonim ***** válasza:
86%
Nem csak neki... tudod, ha a válaszadók 98%-a nem érti, hogy mit akarsz, akkor lehet, hogy nem velünk van a baj. xD
2016. nov. 8. 19:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!