Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Közönséges dolog-e, ha egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közönséges dolog-e, ha egy nő mondja azt, hogy "ráérek"? És ezzel csorbul-e a tartása?

Figyelt kérdés

Nekem megvan a saját válaszom a fenti kérdésekre, de kíváncsi vagyok, ti hogyan látjátok. Ezért szeretném, ha minél többen válaszolnátok. Akár csak egyszerű igen/nem -ekkel, mindkettő kérdésre. De persze ha indokoljátok is a választ, annak külön örülök. :) És érdekelne az is, hogy férfi vagy nő a válaszadó, ezért ha lehet, kérem írjátok a válaszba, hogy "ff" vagy "nő". Köszönöm.

Ha egy nő mondja azt, hogy raerek, az annyira közönséges dolog.

Márpedig van tartásom, és nem kívánok közönséges lenni.

#jelzés #tartás #közönségesség #csorbul #nő mondja ráér #nő mondja #nő tartása #Közönséges dolog-e ha egy nő mondja azt hogy "ráérek"? És ezzel csorbul-e a tartása?
2016. máj. 17. 09:00
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
80%

Miért csorbulna a tartása? Elég érdekes kérdés valóban. :) Ha ráér, akkor ráér, van ideje, ha nem, akkor nem. Szerintem eléggé logikus, nem kell hozzá diploma :D

Találkozás előtt, ha nem szimpatikus a pasi, nyilván nem fog ráérni :)

28/f

2016. máj. 17. 12:19
 12/54 anonim ***** válasza:
79%
Nem, nö
2016. máj. 17. 14:35
 13/54 anonim ***** válasza:
87%
Emlekeim szerint a randikon mindket fel ott van,tehat raer.Ezt valahogy a nonek is ki kell mondania ehhez.Nem csorbul,dehogy.N
2016. máj. 19. 07:22
 14/54 anonim ***** válasza:
91%

A kérdező szerintem ennek a szónak a nem kimondásával akarja elkerülni azt, hogy bárki is unalmasnak nézze őt, mintha sose lenne 1 perce sem, mindig van mit csinálnia.

De ha én valakit megkérdezek hogy, szia jövőhéten megyek kávézni, szeretném ha velem jönnél kicsit beszélgetni, ráérsz? És erre azt a választ kapom hogy "nem, nem érek rá" akkor nem azt fogom gondolni hogy, "ez igen, ennek aztán van tartása"!! Hanem hogy velem nem akar találkozni, beszélgetni, és ebből bizony leépülés lesz, akármilyen státuszú is a kapcsolatom vele.

Vagy, hogy értelmezzük? Kapásból mondasz egy új időpontot, amikor neked szimpatikus, de elvből azzal indítasz hogy neked akkor épp nem jó amikor a kérdés felvetődik?!

2016. máj. 19. 08:36
 15/54 anonim ***** válasza:
80%

Ezek alapján közönséges dolog, és csorbul a nő tartása, ha elmegy egy számára szimpatikus pasassal randizni. És hát, az nem árt, ha önkéntes alapon ment el, mert éppen volt ideje és kedve, és nem erőszakkal rángatták- bár tény, ez utóbbi esetben a tartása bizonyára kifogástalan marad.

A szó maga se nem közönséges, se nem kulturálatlan, teljesen hagyományos és megfelelő módja annak közlésére, hogy az adott időpontban van időd, kedved, módod az adott cselekvés elvégzésére.

Arról esetleg tudunk valamit, hogy miért, milyen alapon, vagy miből következtetve mondta (feltételezem neked) valaki, hogy ennek a szónak a becstelen kiejtésétől csorbul a nő tartása, és közönségessé válik? Fogadjunk, hogy bezzeg az nem zavarja, ha az asszony gheczizik és bhazmegol :D

2016. máj. 19. 08:57
 16/54 anonim ***** válasza:
85%

Te hulye vagy. Meg is mitol csorbulna barmije is? Attol hogy hajlando masokra idot szanni? Ha szerinted ez nem melto egy nohoz akkor maradj orokre venkisasszony.

21/L

2016. máj. 19. 10:12
 17/54 anonim ***** válasza:
94%
???? Hogy jön létre a randi ha nem egyeztettek időpontot? Bocsáss meg érte de én megmondanám, hogy mikor érek rá, elvégre dolgozó nő vagyok! Ha már ez ilyen bonyolult mi lesz majd később??? Ne kapkodj a házassággal, megsúgom ott is kell egy közös időpont amikor mindkét fél ráér.....
2016. máj. 29. 11:17
 18/54 anonim ***** válasza:
82%
Kulcsszavak mestere.
2016. júl. 17. 16:45
 19/54 anonim ***** válasza:
80%

szerintem nem közönséges, és nem csorbul a tartása.

sőt, kifejezetten tetszik.

F

2016. júl. 17. 17:19
 20/54 anonim ***** válasza:
80%

Nem, nem azt jelenti a "ráérek", hogy d* gunk?

Tehát, nem csorbul a nő tartása.

2016. aug. 20. 22:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!