Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek kell fizetni egy randin a fogyasztást?
Én eléggé unortodox nézeteket vallok, ezért nem gondolom, hogy a férfinak kellene kizárólagosan fizetni. Én azt tartom jónak, ha mindenki maga fizeti a saját fogyasztását:
kávé, ital, mozijegy stb. stb.
Mennyire vagyok ezzel a véleménnyel egyedül manapság? Hogyan gondolkodnak erről a nők? Ők hogyan értékelik ezt a helyzetet?
Valahol az a véleményem, hogy aki hagyja, hogy kifizessék neki a fogyasztását, az nem önálló, és alacsonyabb rendűnek tekinti magát. A kapcsolatnak meg nem a pénzről kellene szólnia. Miután már kialakult a párkapcsolat gesztusértékűnek teljesen oké, ha a férfi fizet néha, de egy randin, ahol ált. még idegen felek vesznek részt, az nekem nem annyira szimpatikus.
Nem jött át, férfi vagyok, nem nő.
És nem, nem szeretném fizetni az ő részét, ezt lenne jó normálisan a tudtára adni.
Az első randin szeretem ha a lány hagyja, hogy fizessek, úgysem megyünk első alkalommal valami nagyon extra helyre, egy kávé vagy üdítő meg belefér.
Viszont nagyon szeretem ha a lány nem gondolja, hogy a randik anyagi finanszírozása kizárólag az én dolgom, és visszahív, vagy mondjuk egy hosszabb randin én fizetem a belépőt, ő meg egy kávét vagy valami hasonló felállás
Hát, én nem tartom alacsonyabbrendűnek magam, és önállótlan sem vagyom azért, mert hagyom, hogy randin a partnerem fizesse a fogyasztásom... mindig felajánlom, hogy fizetem a részem, de ha akarok második randit, akkor örömmel fogadom a meghívást - következő alkalommal én hívom meg őt. Ha nem akarok másodikat, akkor meg mindenképpen fizetem a magamét.
Személy szerint nem szeretem a mindenki fizesse a maga részét dolgot, főleg egy párkapcsolatban pont azért, mert a kapcsolat nekem nem a pénzről szól. Millió dolog van, amit az ember beletesz egy kapcsolatba, a pénz csak egy része... Nyilván egy kapcsolat elején igyekszem egálban lenni, de ahogy komolyodik, úgy arányosodik a kettőnk fizetéséhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!