Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem szánalmasak ezek a srácok?
Sok srác villog az I6S telóval meg a kockás hasával a márkás ruháikban,miközben full csórók.
Játssza a macsót,de amikor mondom,hogy üljünk be egy helyre össze-vissza hebeg-habok majd kinyögi,hogy nincs rá pénze,és nem a Gundelről lenne pedig szó. Vagy amikor az egyik benyögte,hogy nem tudja kifizetni a belépőt a színházba,mert fehérjét vagy mit kell vennie az edzéshez. Vagy a kedvencem,ami a barátnőmmel történt: a srác lemondta a wellnest,mert videókártya kellett a gépébe,holott nem is számítógéppel dolgozik csak játszik vele és még én,lányként is tudom,hogy a PS4 130-ból megvan,ahelyett,hogy 400+ ból építsen valaki gépet,mert ő "GÉMER" és mert meló után játszik napi 1 órát.
Ez nem szánalmas? Az ilyenek minek akarnak és hogy mernek ismerkedni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!