Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem szánalmasak és viccesek az ilyen fiúk?
Van egy ismerősöm, 20 éves. Mindig a menő audi kocsijáról posztolgat (amit persze apucitól kapoot) vagy a motorjáról, esetleg azt, hogy mekkora fasza a hozzá hasonló pajtásaival alkoholizálás közben...az egész nekem tökre úgy tűnik mint amikor az óvodások beöltöznek valami szerepbe, kábé nekik is így áll a dolog...:D
20/L
Szánalom...
Jár ide egy fószer vásárolni, megállás nélkül a ferrarijáról beszél, sokszor felparkol a bolt elé a járdára pont az ajtó elé, hogy mindenképpen látni lehessen, hogy neki mije van...
Érthetetlen számára, hogy kb le se sz*rom..annyira szánalmas, hogy semmi mással nem tud villogni...számalmas.
Viszont azért van normális is . Nem ismerem az autó márkákat..talán maserati-de nem biztos-olyannal jár egy másik srác, tuti apuci rakta alá a kocsit, az meg teljesen normális. Embere válogatja ezt is
Elég szánalmas. A másik dolog aminél csak fogom a fejem, mikor a régi szar autót tuningolják meg sztárolják.
Akkor inkább restauráljon normálisan egy autót és arra azt mondom már, hogy ez igen!
Ezeket a boyracereket nem bírom.
# 7
Jaja megy a siras, hogy szanalmas. De ha megnezed csak az ilyen csavoknak van nojuk, ha normalis vagy szamba se vesznek, ennyit rolatok is.
Szerintem szánalmasozni és ítélkezni "szánalmas". Hadd élje ki magát, majd lenyugszik, "kinövi". Én nem egy szánalmas embert vizualizálok, hanem egy olyan srácot, aki még keresi a helyét az Univerzumban.
Az meg, hogy az apjától kapott egy kocsit? Istenem. Nem kellene irigykedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!