Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mások által szépnek mondott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mások által szépnek mondott nő vagyok (szerintem is) akkor miért nem kellek annak a férfinek aki nekem kell (ene)?

Figyelt kérdés
2014. jún. 25. 11:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Talán ő nem talál olyan szépnek és nem vonzódik hozzád egyébként se. Lehet a személyiséged nem fogja meg.
2014. jún. 25. 11:10
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
A szépség sajna nem minden, valószínűleg nem jössz be neki. Ennyi. Más típusú csajokat szeret, nem biztos, hogy csak külsőre, lehet, hogy belsőre sem passzoltok össze.
2014. jún. 25. 11:10
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert neki más a szép, van ilyen. Nem tetszhetsz mindenkinek.
2014. jún. 25. 11:11
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ismered a mondást, hogy egy nő meddig szép és okos?

Addig, amíg eszébe nem jut ezt elmondani magáról!

2014. jún. 25. 11:12
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

A szépség csak egy érték a sok közül, és nem a legfontosabb.

Talán ezért.

2014. jún. 25. 11:13
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
engem se vonz minden jó pasi...
2014. jún. 25. 11:15
 7/11 anonim ***** válasza:
68%
Hát ha erre a kérdésre magadtól nem tudod a választ, sejtem, miért nem kellesz neki...
2014. jún. 25. 11:20
 8/11 yuda ***** válasza:

A szépség sok esetben előszobája lehet egy kapcsolatnak, valamiféle előny.

A jó személyiség viszont megtartója.

Hiába szép valaki, -bár ez is relatív- ha belülről irritáló.

Példa relatívságra: régen tetszett egy lány és mutattam a barátaimnak. Nekik nem tetszett és ezen nagyon csodálkoztam.

Nekem pedig azok nem tetszettek, akik nekik igen. Annyira ízlés függő.

Másrészről viszont nekem ffi-ként a jó, kellemes kisugárzás jön át, nem az üres szépség.

2014. jún. 25. 11:26
 9/11 anonim ***** válasza:
Vess számot egyéb adottságaiddal, tulajdonságaiddal is! Ismerd meg a vágyott partner elképeléseit is.
2014. jún. 25. 11:34
 10/11 anonim ***** válasza:
A kinézet, tök relatív. Van, hogy ismerőseim szerint egy csaj bomba, de én ránézek és egy kicsit sem mozgat meg. Tehát mindenkinek marhára más az ízlése. Ezt vedd számításba.
2014. jún. 25. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!