Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mások által szépnek mondott nő vagyok (szerintem is) akkor miért nem kellek annak a férfinek aki nekem kell (ene)?
Figyelt kérdés
2014. jún. 25. 11:08
1/11 anonim válasza:
Talán ő nem talál olyan szépnek és nem vonzódik hozzád egyébként se. Lehet a személyiséged nem fogja meg.
2/11 anonim válasza:
A szépség sajna nem minden, valószínűleg nem jössz be neki. Ennyi. Más típusú csajokat szeret, nem biztos, hogy csak külsőre, lehet, hogy belsőre sem passzoltok össze.
3/11 anonim válasza:
Mert neki más a szép, van ilyen. Nem tetszhetsz mindenkinek.
4/11 anonim válasza:
Ismered a mondást, hogy egy nő meddig szép és okos?
Addig, amíg eszébe nem jut ezt elmondani magáról!
5/11 anonim válasza:
A szépség csak egy érték a sok közül, és nem a legfontosabb.
Talán ezért.
6/11 anonim válasza:
engem se vonz minden jó pasi...
7/11 anonim válasza:
Hát ha erre a kérdésre magadtól nem tudod a választ, sejtem, miért nem kellesz neki...
8/11 yuda válasza:
A szépség sok esetben előszobája lehet egy kapcsolatnak, valamiféle előny.
A jó személyiség viszont megtartója.
Hiába szép valaki, -bár ez is relatív- ha belülről irritáló.
Példa relatívságra: régen tetszett egy lány és mutattam a barátaimnak. Nekik nem tetszett és ezen nagyon csodálkoztam.
Nekem pedig azok nem tetszettek, akik nekik igen. Annyira ízlés függő.
Másrészről viszont nekem ffi-ként a jó, kellemes kisugárzás jön át, nem az üres szépség.
9/11 anonim válasza:
Vess számot egyéb adottságaiddal, tulajdonságaiddal is! Ismerd meg a vágyott partner elképeléseit is.
10/11 anonim válasza:
A kinézet, tök relatív. Van, hogy ismerőseim szerint egy csaj bomba, de én ránézek és egy kicsit sem mozgat meg. Tehát mindenkinek marhára más az ízlése. Ezt vedd számításba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!