Mit tegyek?! Kb 4. óta bajaim vannak a pattanásokkal. Szerintem összeszámolni nem tudnám hogy mennyi krémet, gyógyszert mindenféle vackot próbáltam már ki mind bőrgyógyász által felírt, mind a boltokban vett szereket együttvéve és semmi sem segít.
nem szedhetek másik fogamzásgátlót mert beteg vagyok és ez egy olyan ami a betegségemen is segít.
köszönöm a tippeket.. a kamillát próbáltam már de mivel nagyon mélyek a pattanásaim én nagyon nem éreztem változást
Én is próbáltam mindent, semmi nem használt hosszú távon. Most kb. két hónapja rábukkantam az afrikai fekete szappanra. Az elég gyorsan normalizálta a bőröm. Most szorítok, hogy hosszú távú is legyen a hatása.
A fájó dudorokra viszont korábban is jó szolgálatot tettek a pattanás tapaszok. Bármelyik drogériában vehetsz, kb 1000-1500 forint egy doboz. Ebből kell egy korongot ragasztani a pattanásra. Pár óra múlva leveszed, van úgy hogy el is tűnt. A bőr mélyén lévő pattanásokat viszont szinte a felszínre szívja, könnyebb kitisztítani és gyorsabban gyógyul.
akkor próbáld ki a diófalevél teát, mint borogatást...
és igyál napi 2-3 liter folyadékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!