Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen (bőrgyógyász által...

Milyen (bőrgyógyász által felírandó) gyógyszerek vannak a pattanások eltűntetésére?

Figyelt kérdés

Ha valakinek bevált valamilyen gyógyszer, amit a bőrgyógyász írt fel, megosztaná tapasztalatait, és hogy mennyi időbe telt, úgy maradt-e vagy csak egy ideig...? stb!

Nemsokára megyek bőrgyógyászhoz, csak előtte szeretnék tudni néhány gyógyszernevet, hogy azokra rákérdezhessek nála. Köszönöm. 16/L

2011. aug. 22. 14:25
 1/9 anonim ***** válasza:

Iszonyúan pattanásos volt a bőröm, amin sem kozmetikai kezelés, sem bőrgyógyászkence sem segített. Aknenormin-t kaptam (Roaccutan ikergyógyszere más gyártótól), és bár alatta megszenvedtem (száraz lett a hajam, repedezett a szám stb), de gyönyörűen eltüntette a pattanásaimat, és most maximum menstruációnál jön ki egy, pedig már 3 éve abbahagytam a szedést.

19/L

2011. aug. 22. 15:06
 2/9 A kérdező kommentje:
Ó tényleg??? De jó ezt hallani! Már most annyira izgulok, úgy várom hogy láthassam az eredményt :) Mindig is szégyelltem, strandra nem mertem menni mert ugye alapozót oda nem tehettem fel, mert lefolyik... Nagyon köszi, hogy írtál! Remélem nekem is beválik :) Ó, ha 4-5 is kijön az se baj, csak ne annyi legyen mint most...
2011. aug. 22. 19:58
 3/9 A kérdező kommentje:

Azt még megkérdezhetem hogy mennyi ideig szedted?

---

Közben más is írjon ha akar:)

2011. aug. 22. 20:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Kb. egy évig, viszont már az első 1-2 hónapban is elképesztő volt az eredmény. Tömeg szerint adják meg, hogy mennyi ideig kell szedned. Viszont arra fel kell készülnöd, hogy dupla folyadékot kell innod alatta, mert NAGYON szárít. Értsd úgy, hogy reggel belemosolyogtam a tükörbe, és szétrepedt az ajkam :D Tehát nagyon sok víz+ ajakápoló.
2011. aug. 22. 20:03
 5/9 A kérdező kommentje:

:D:D

Na ez jó hír. 50 kiló vagyok egyébként. Az meg a legkevesebb hogy majd minden nap teleiszom magam, meg ajakápolót használok :D Rengeteg mindent megtennék a szép bőrért. *-* Köszi!

2011. aug. 22. 20:24
 6/9 anonim ***** válasza:
amit én szedtem (most nem ugrik be a neve xD) az nagyon durva volt, az első hónapban még több pattanás jött ki, ki kellett tisztítani az arcom, mire az begyógyult volt min. 3 hónap mire kb normális fejem lett, most már semmi nem látszik az arcomon, 3-4 hónaponta elmegyek a kozmetikushoz kezelésre, de max néhány mitesszerem van, tehát nem arctisztítás hanem ilyen arcápolási cucc... K*rva sokat szenvedtem vele és sokszor ki se akartam menni az utcára mikor ronda voltam... DE megérte! Most teljesen tiszta a bőröm és erre nagyon büszke vagyok az önbizalmam 100%-os, és gyönyörűnek érzem magam :))
2011. aug. 22. 20:25
 7/9 A kérdező kommentje:
biztos vagyok benne hogy megérte:)) nekem is épp ezért nincs semmi önbizalmam. egyébként nem tartom magam csúnyának, de a pattanások úgy elrontják az összképet! akármennyit kínlódok a hajammal, akármilyen trendi ruhákat felveszek, vagy sminket állítok össze, egyszerűen nem tartom magam szépnek ezek miatt... ://
2011. aug. 22. 20:38
 8/9 anonim ***** válasza:
én 'differint' és 'zynerit'-et kaptam.. igaz ezek nem kapszulák hanem rá kell kenni a kezelendő bőrfelületre. nekem 1 hét után láthatóan kevesebb lett a pattanásom..egy kicsit szárította a bőrömet de azt hidratálóval korrigáltam
2011. aug. 23. 17:06
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi!
2011. aug. 24. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!