Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Gondoltad volna? Szerintem...

Gondoltad volna? Szerintem szánalmasak. És szerintem mind ilyenek, mikor azt hiszik, hogy nem látja senki őket.

2009. júl. 16. 18:49
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
nem kell álszentnek lenni.mindenki volt fiatal,senki se tökéletes.nekik ez volt a lázadó korszakuk.hát istenem.ettől még lehetnek a szakmájukhoz értő tv-sek.nem szégyen.nem is tagadták le a régi énjüket soha!
2009. júl. 16. 18:54
 2/9 anonim ***** válasza:
63%

amúgy ez egy 1999-es műsor volt.O

erről ennyit.én csípem őket.

előző voltam

2009. júl. 16. 18:59
 3/9 A kérdező kommentje:

Persze, és mindenki más is 6 milliót adott azért, hogy műsorvezető legyen, és a diplomáját is mindenki megveszi.

Ez is teljesen hétköznapi, ugye??

2009. júl. 16. 19:01
 4/9 anonim ***** válasza:
61%
de okosnak képzeled magad.miből gondolod h.vette a diplomáját?és mi ez a 6 milliós dolog?ne legyél már ilyen kritikus...
2009. júl. 16. 19:04
 5/9 anonim válasza:
82%
Mindig is egy ratyi kis bzi volt.Most is az.
2009. júl. 16. 19:32
 6/9 anonim ***** válasza:
78%
ezt a lilut annyira utálom!
2009. júl. 16. 19:41
 7/9 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem ez csak paródia...
2009. júl. 17. 00:05
 8/9 anonim ***** válasza:
83%

Sztem ez a "nagyonmenő b." egy kis talpnyaló, szánalmas senki. Hol van Vágó és a hozzá hasonló értelmes, tehetséges tévés? Ne mondja senki, hogy "ő 60 éves"! Nem attól lesz értelmes vki, hogy elmúlt x éves. Na röviden: amit balázs (!) művelt az nem vicces, hanem szégyenletes. Te lennél annak a lánynak a helyében? Aki esetleg most 2 gyerekes anyuka, és ezt látja a neten magáról x év után is? Ez kamaszos csínytevés? Vagy mondjuk azt hogy mindenki volt fiatal? De ilyen??? Nem vagyok álszent, szoktam én is káromkodni, vagy megmondani vkinek ha vmi nem tetszik, de ez egy "sztár" aki sajnos fiataloknak a bálványa...egy ilyen...ember? Na jó, befejezem, nem akartam senkit megbántani, csak a véleményemet írtam le. Jöhettek lepontozók!

Liluról meg annyit, hogy nem dicsőséges amit csinált, de közel nem olyan tapló, mint a "nagyonmenő b".

2009. júl. 20. 16:22
 9/9 anonim ***** válasza:
o.O"
2010. márc. 13. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!