Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Gondoltad volna, hogy Olivér...

Gondoltad volna, hogy Olivér lesz az első, aki kiesik a 4esből?

Figyelt kérdés
Hát én nem. Pedig nem ő volt a kedvencem. Anikónak sikerült a terve, belepiszkított a 4esbe rendesen, és ki is ejtett egyet, mert Oli Anikón bukta el az egészet sajnos.
2011. febr. 13. 22:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
7%
Nem gondoltam volna, mert nem nézek értelmetlen, az emberek butításának és az erkölcs rombolásának céljából létrehozott műsorokat. Esetleg valami értelmes dologgal kéne foglalkozni helyette.
2011. febr. 13. 22:54
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem Oli volt az egyik kedvencem és nem gondoltam volna,hogy kiesik.Anikó egy kis ribi,én is úgy látom,hogy miatta esett kis Oli:@ Ha nem kezdi a színjátékát amit már eljátszott előtte 2x akkor Oli nem lett volna idegroncs,és talán ő ülne bent Béci helyett:S
2011. febr. 13. 22:55
 3/11 anonim ***** válasza:
Pár hete valaki itt megkérdezte, hogy szerintünk mi lesz a kiesési sorrend. Amit én írtam, nem jött be, az Olivért később gondoltam, de őt írtam első kiesőnek a négyesből.
2011. febr. 13. 22:58
 4/11 A kérdező kommentje:

Elsőnek: " Esetleg valami értelmes dologgal kéne foglalkozni helyette." - okos gyerek, te meg mit foglalkozol azzal ami nem érdekel, inkább maradj csendben csak lejáratod magad.

Anikó nagyon játsza magát, és sokaknak ez tetszik? Vagy beveszik a műsírásait? Érdekes.

2011. febr. 13. 22:59
 5/11 A kérdező kommentje:
Miért tippeltél arra, hogy Olivér esik ki először? Gyengébbnek gondoltad a többieknél, vagy valami más miatt?
2011. febr. 13. 23:01
 6/11 anonim ***** válasza:
Én inkább Évát mondtam volna, hogy ő esik ki közülük először.
2011. febr. 13. 23:15
 7/11 anonim ***** válasza:
70%
Én sem hittem volna,hogy Béci félék legyőzhetik Olivért,aki egyéniség...
2011. febr. 14. 08:24
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem gondoltam volna, de nem bánom, hogy így történt.

Viszont szerintem is Anikó miatt történt, egyrészt mert sokak szemében szerintem esett Oli renoméja, hogy kikezdett vele a képernyőn, a másik az, hogy Oli emiatt magába zuhant, mert betojt, hogy mindez miként jöhetett le a barátnője számára.

Sokan talán ezért nem szavaztak rá, már csak azért is, mert Oli a végén már folyton azt mondogatta, hogy nem akar visszamenni, elképzelni se tudja, mi lesz, ha a párbajon az ő nevét mondják stb.

2011. febr. 14. 08:49
 9/11 anonim ***** válasza:

Kedves első!

Olvasd el a kérdést!

Majd olvasd el a válaszodat:

captain_pissedoff válasza:

Nem gondoltam volna, mert nem nézek értelmetlen, az emberek butításának és az erkölcs rombolásának céljából létrehozott műsorokat. Esetleg valami értelmes dologgal kéne foglalkozni helyette.

Egy apró kérdés: Honnan tudod, ki az az Olivér, ha a kérdésben NEM SZEREPEL AZ, hogy VV, az, hogy VALÓVILÁG, sőt semmi, ami erre utalna. Na most akkor ha nem nézed, akkor valahonnan ismerned kell. Mondjuk azt, hogy reklámból. Ebből annyi a lényeg, hogy te vagy az, aki többet foglalkozik a Való Világgal, mint azok, akik nézik, mert egész nap azt nézed, mikor jön végre egy kérdés, ahol jól leírhatod, hogy téged nem érdekel.

Vagy lehet, hogy nézed, de adod az erkölccsőszt. Tényleg, honnan is tudod, hogy melyik Olivérről volt szó? Mert a 4-es volt az, ami megmutathatta volna neked, hogy kiről-miről van szó. És a 4-est nem említik a reklámokban. Ezek szerint te HAZUDSZ!

A hazugság bűn. Miért kell HAZUDNI NYILVÁNOSAN? Mi okod van arra, hogy HAZUDJ? Hazudjál anyádnak, ha már ilyet csinált belőled. Sajnálom szegényt, hogy ilyen gyereket kapott, de remélem te tanulsz a hibáiból.

2011. febr. 14. 17:25
 10/11 anonim ***** válasza:

Azért tippeltem elsőként Olivérre, mert először is talán a legmegosztóbb személyiség, sok szavazatot generál. Ezt az elképzelt sorrendet az első párbaja után egy-két héttel írtam, Anikóról még szó sem volt. Ekkor látszott, hogy visszavett, mert kicsi különbséggel nyert Kristóf ellen, és kezdett egy kicsit elszürkülni. Több fórumon olvastam, hogy egyre több ember szerint kezdett Olivér unalmas lenni. Azt feltételezve, hogy ez az állapot megmarad, és elejétől kezdve sokan utálják, akik már nem fogják megszeretni, plusz még páran kiábrándult

22.58-as voltam.

2011. febr. 14. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!