Mikor született az első babád? És miért gondoltad azt hogy akkor a helyes?
25 évesen szültem az elsőt, aztán 3 év múlva a másodikat, 33 évesen a harmadikat.
Már 4 éve házasok voltunk, amikor az első született. Előtte pedig 6 évig jártunk együtt, tehát diákkorunk óta vagyunk együtt. Semmi nem volt tudatos, rábíztunk mindent a véletlenre.
28 vagyok! Első babánkat várom. Hogy miért most? Minden okból most lett aktuális. Két éve vagyunk házasok, 80%-ra kész a házunk, dolgoztam,hogy legyen normális GYED-em, a férjem is kinevezték. Nálunk nagy szerepet játszottak az anyagiak. Úgy éreztem, akkor leszek boldog kismama, anya,ha ha számomra alap dolgokat meg tudok adni a gyereknek. Ez most lett meg!
Várni már nem volt mire. Amit lehetett, kettesben megéltük. Tehát az volt,hogy hú még csak fél éve vagyunk együtt, még alig voltunk kettesben. Voltunk külföldön-belföldön nyaralni, voltunk együtt színházban, moziban, uszodában, síelni stb. Meg szerettem volna 30 éves korom előtt megszülni az első babát! Kibuliztam már magam, az sem hiányzik,bár mi így is elég pezsgő társasági életet élünk, szinte mindig megyünk!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!