Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor született az első...

Mikor született az első babád? És miért gondoltad azt hogy akkor a helyes?

Figyelt kérdés
Hallani ,látni hogy sokan 30felett vállalnak babát.A kérdésem 2.fele arra kérdez rá hogy miért gondoltad hogy akkor kell jönnie nem pedig később vagy előbb.Természetesen nem arra vagyok kíváncsi hogy hoppá elárverezték lakásunk nincs hol lakni.Az ilyenre elég a családi okok.Aki csak rosszindulatú választ tud adni az hagyja figyelmen kívül ezt a kérdés.Köszönöm.
2011. aug. 11. 17:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

20 éves voltam, amikor az első gyermekem megszületett :) Férjemmel mindketten akartuk, bár akkor még albérletben laktunk.

Hogy miért? Mert így láttuk értelmét az életnek: gyerekkel :)

2011. aug. 11. 20:55
 12/13 anonim ***** válasza:

25 voltam mikor megismertem a párom, ő akkor volt 32. 2,5 év után gondoltuk hogy abbahagyom a gyógyszert, és ha akar jöjjön a baba. Elsőre jönni is akart. 27 évesen szültem az elsőt. Akkor még anyuéknál laktunk. Oda nem akartunk kistesót, mikor a lányom született akkor alapoztuk a házunkat. 11 hós volt mikor beköltöztünk, akkor döntöttünk hogy jöhet a tesó. Elsőre sikerült, 29 évesen az ikreket. Ők szombaton lesznek 1 évesek. :-)

Több nem hiszem hogy lesz, max 4-5 év múlva, de akkor meg már elgondolkodok majd a korom miatt. Jövő zenéje.

2011. aug. 11. 21:24
 13/13 anonim ***** válasza:

Idén márciusban szültem 28 évesen. A párommal 5 éve vagyunk együtt. Két év után vettünk házat, a 3. évfordulónkon megkérte a kezem, a 4-en volt az esküvőnk.

A baba előtt utazgattunk, kirándultunk, fontos volt számunkra, hogy legyenek közös élményeink. Amikor összeköltöztünk úgy gondoltuk, hogy legalább egy évet legyünk kettesben, utána jöhet a baba.

Előbb azért nem jött, mert egyrészt a párom nem állt rá készen, másrészt az anyagiak is fontos szerepet játszottak. Én már késznek éreztem magam rá előbb is, de azt hiszem tényleg a legjobbkor született. Vele lett teljes a családunk.

2011. aug. 12. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!