Mikor született az első babád? És miért gondoltad azt hogy akkor a helyes?
20 éves voltam, amikor az első gyermekem megszületett :) Férjemmel mindketten akartuk, bár akkor még albérletben laktunk.
Hogy miért? Mert így láttuk értelmét az életnek: gyerekkel :)
25 voltam mikor megismertem a párom, ő akkor volt 32. 2,5 év után gondoltuk hogy abbahagyom a gyógyszert, és ha akar jöjjön a baba. Elsőre jönni is akart. 27 évesen szültem az elsőt. Akkor még anyuéknál laktunk. Oda nem akartunk kistesót, mikor a lányom született akkor alapoztuk a házunkat. 11 hós volt mikor beköltöztünk, akkor döntöttünk hogy jöhet a tesó. Elsőre sikerült, 29 évesen az ikreket. Ők szombaton lesznek 1 évesek. :-)
Több nem hiszem hogy lesz, max 4-5 év múlva, de akkor meg már elgondolkodok majd a korom miatt. Jövő zenéje.
Idén márciusban szültem 28 évesen. A párommal 5 éve vagyunk együtt. Két év után vettünk házat, a 3. évfordulónkon megkérte a kezem, a 4-en volt az esküvőnk.
A baba előtt utazgattunk, kirándultunk, fontos volt számunkra, hogy legyenek közös élményeink. Amikor összeköltöztünk úgy gondoltuk, hogy legalább egy évet legyünk kettesben, utána jöhet a baba.
Előbb azért nem jött, mert egyrészt a párom nem állt rá készen, másrészt az anyagiak is fontos szerepet játszottak. Én már késznek éreztem magam rá előbb is, de azt hiszem tényleg a legjobbkor született. Vele lett teljes a családunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!