Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem szánalmasak ezek a srácok?
Sok srác villog az I6S telóval meg a kockás hasával a márkás ruháikban,miközben full csórók.
Játssza a macsót,de amikor mondom,hogy üljünk be egy helyre össze-vissza hebeg-habok majd kinyögi,hogy nincs rá pénze,és nem a Gundelről lenne pedig szó. Vagy amikor az egyik benyögte,hogy nem tudja kifizetni a belépőt a színházba,mert fehérjét vagy mit kell vennie az edzéshez. Vagy a kedvencem,ami a barátnőmmel történt: a srác lemondta a wellnest,mert videókártya kellett a gépébe,holott nem is számítógéppel dolgozik csak játszik vele és még én,lányként is tudom,hogy a PS4 130-ból megvan,ahelyett,hogy 400+ ból építsen valaki gépet,mert ő "GÉMER" és mert meló után játszik napi 1 órát.
Ez nem szánalmas? Az ilyenek minek akarnak és hogy mernek ismerkedni?
Kérdező,régen is voltak ilyenek,most is.
Márkás ruha,lazaság,közben nincs 1000 forint a zsebében.
Igen,PS4 az játékra való,de magyarázd meg a sok fps meg felbontás huszárnak.......:D
Szánalom ja.
Miért lettem o pontos?:O
Árulja már le valaki !!
Ismerek ilyen arcokat,nem is egyet.
Márkás ruha,üres zseb,és megy a lazaság.
Elvtársam, ha pénzt spórol ruhákon akkor még annyira sem fognak szóbaállni vele. Kínaiban és turkálós cuccban szélsőséges lenézést kapnak csak.
Válasz az oltogató,trolloknak:
- Nem kérek bocsánatot,mert hiszek a hagyományos női szerepekben és elvárom,hogy ha egy srác ismerkedni akar,akkor legyen a nagy arc mellett arra is képessége,hogy kifizessen egy tál ételt,és azért sem kérek bocsánatot,hogy nem vagyok 60+ -os néni,és nem szponzorálok pasikat.
- Nem kell BMW-s kopasz,de egy FÉRFI igenis rendelkezzen alapvető egzisztenciával. Egy éttermi (NEM LUXUS ÉTTEREM!) számla szerintem alap,de ha egy 2500 forintos ebéd sok,akkor nem tudok mit tenni,tényleg csak szánom.
- Hobbi,nos ha egy FÉRFI vagy NŐ párkapcsolatot akar,az kompromisszumokkal jár. Mellesleg ha már a kapcsolat elején fontosabb neki egy videójáték grafikája,akkor mi lesz később? Ne legyen gyerek,mert sportkocsi kell vagy lakjunk a szülőknél,mert a hitelt inkább szafarivadászatra költené?
Az ilyenek nem kockák... A kockák azok akik számítógéppel foglalkoznak, azon dolgoznak ÉRTENEK HOZZÁ!, és néha játszanak.
Az ilyen "férfiak" akiket leírtál csak számalmas divat majmok.
A barátom programozó, informatikus, kocka, de ettõl lehet vele bármi másról is beszélgetni ez különbözteti meg a divat kockákat az igaziaktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!