Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak szerintem szánalmasak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem szánalmasak ezek a srácok?

Figyelt kérdés

Sok srác villog az I6S telóval meg a kockás hasával a márkás ruháikban,miközben full csórók.

Játssza a macsót,de amikor mondom,hogy üljünk be egy helyre össze-vissza hebeg-habok majd kinyögi,hogy nincs rá pénze,és nem a Gundelről lenne pedig szó. Vagy amikor az egyik benyögte,hogy nem tudja kifizetni a belépőt a színházba,mert fehérjét vagy mit kell vennie az edzéshez. Vagy a kedvencem,ami a barátnőmmel történt: a srác lemondta a wellnest,mert videókártya kellett a gépébe,holott nem is számítógéppel dolgozik csak játszik vele és még én,lányként is tudom,hogy a PS4 130-ból megvan,ahelyett,hogy 400+ ból építsen valaki gépet,mert ő "GÉMER" és mert meló után játszik napi 1 órát.

Ez nem szánalmas? Az ilyenek minek akarnak és hogy mernek ismerkedni?

#szánalom a köbön
2016. ápr. 14. 11:26
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
81%

#9 Először is,már demokrácia van,állítólag.

Bár,te lehet nem véletlenül elvtársazol.....:D

Másodszor,nem arról van szó,hogy valaki spóroljon a ruhán,látom félreértettél.

Akkor van gond,amikor márkás ruha pipa,mert anyu megveszi kb,de nincs 500 forint a zsebében az embernek,viszont akkora arca van,mintha félmillát keresne.

Érted már?

Tudod hány ilyen embert ismerek?

Szinte az összes egy nagyarcú kis görcs,és semmi nincs mögötte.

A szerénység mindenkinek jól áll.

2016. ápr. 14. 11:59
 12/31 anonim ***** válasza:
75%
"mert hiszek a hagyományos női szerepekben " A rád nézve hátrányosakban is? (gyereknevelés, háztartásvezetés?)
2016. ápr. 14. 11:59
 13/31 anonim ***** válasza:
8%

Szerinted ezt azért csinálják, mert jó poén? Nem. Hanem mert vetíteni kell, mitha erős lenné meg domináns, pénzed is lenne... A nőcik ezt várják el. Menj oda turis cuccokban 2000 forinttal, Suzuki Wagon R+-al és meglátod mi lesz az eredmény.

Teszem hozzá sajnos, ebbe a világba én például nem tudok beilleszkedni, és nem is igazán akarok.

2016. ápr. 14. 12:02
 14/31 anonim ***** válasza:
Engem inkább az irritál, mikor gazdag valaki, és mégsem ad magára.
2016. ápr. 14. 12:03
 15/31 anonim ***** válasza:
48%

Ezek a cuccok amiket felsorolsz státuszszimbólumok, és sokszor kompenzál velük az illető. A játékok is a valóságból való menekülés egyik eszköze. De nem értem, ha annyira szánalmasnak találjátok őket, akkor miért jártok velük?

Egyszerűen más az értékrendszeretek. Számomra a te gyűlölködésed és ítélkezésed sem sokkal jobb, főleg az utolsó mondani.

2016. ápr. 14. 12:06
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

x13 én az ilyen arcokat építettem le először a haveri körömből,akik 100 rongyos telefonnal járkálnak,de az én cigimet szívja,meg 2 sörnél nincs több pénze a hétvégi bulira,erről beszélek.

Nem kell Kínaiba járni,ma már kevés pénzből is lehet igényesen öltözni.

Nem muszáj 10 rongyos pólóban feszíteni.

Amelyik nőnek ez elvárás,azt hagyni kell a faxba.

2016. ápr. 14. 12:12
 17/31 anonim ***** válasza:
70%

"Hobbi,nos ha egy FÉRFI vagy NŐ párkapcsolatot akar,az kompromisszumokkal jár. Mellesleg ha már a kapcsolat elején fontosabb neki egy videójáték grafikája,akkor mi lesz később? Ne legyen gyerek,mert sportkocsi kell vagy lakjunk a szülőknél,mert a hitelt inkább szafarivadászatra költené?"

Kérdező,nem árt tiszteletben tartani a másik hobbbiját,szórakozását,ha ez neked nem tetszik,ne állj vele szóba.

Ehhez meg ennyit tudnék hozzátenni.

2016. ápr. 14. 12:14
 18/31 A kérdező kommentje:

"Kérdező,nem árt tiszteletben tartani a másik hobbbiját,szórakozását,ha ez neked nem tetszik,ne állj vele szóba.

Ehhez meg ennyit tudnék hozzátenni."

De csak egészséges határig!

Egy előre lefixált üdülést lemondani,ezzel elszúrva a foglalót és 3 nap szabit egy játék miatt...vagy mint amikor anyumtól kért kölcsön ÉTELRE!!! egy munkatársnője,mert a férje veteránautó alkatrészre költötte még a gyerekek kajapénzét is... :(

2016. ápr. 14. 12:36
 19/31 anonim ***** válasza:
77%
Akkor ne jöjj össze ilyen emberekkel, és a naaaaaagy problémád máris meg van oldva!
2016. ápr. 14. 12:42
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

én azt nem értem, ha rosszul vagy ezektől a kis páváktól, akkor miért velük akarsz randizni? lehet mégis bejönnek neked külsőre a majomkák.

mi az amit te tudsz nyújtani? mi az amit ezek alapján elvárhatsz a másiktól? tényleg tudod-e, hogy kit keresel?

kockákról annyit, hogy legközelebb kérdezd meg mit gondol melyik a jobb, a kde vagy a gnome? ha gőze nincs, akkor majom, ha van akkor kocka

2016. ápr. 14. 12:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!