Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak szerintem szánalmasak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem szánalmasak ezek a srácok?

Figyelt kérdés

Sok srác villog az I6S telóval meg a kockás hasával a márkás ruháikban,miközben full csórók.

Játssza a macsót,de amikor mondom,hogy üljünk be egy helyre össze-vissza hebeg-habok majd kinyögi,hogy nincs rá pénze,és nem a Gundelről lenne pedig szó. Vagy amikor az egyik benyögte,hogy nem tudja kifizetni a belépőt a színházba,mert fehérjét vagy mit kell vennie az edzéshez. Vagy a kedvencem,ami a barátnőmmel történt: a srác lemondta a wellnest,mert videókártya kellett a gépébe,holott nem is számítógéppel dolgozik csak játszik vele és még én,lányként is tudom,hogy a PS4 130-ból megvan,ahelyett,hogy 400+ ból építsen valaki gépet,mert ő "GÉMER" és mert meló után játszik napi 1 órát.

Ez nem szánalmas? Az ilyenek minek akarnak és hogy mernek ismerkedni?

#szánalom a köbön
2016. ápr. 14. 11:26
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Kiváncsi lennék ehhez a kérdező holgy hany eves?
2016. ápr. 14. 12:59
 22/31 anonim ***** válasza:

mert a kérdező és a barátnője is egy felszínes lúzer :D

engem is idegesítenek a kirakatemberek emberek, el is kerülöm őket, nem hogy még járjak velük.

2016. ápr. 14. 13:01
 23/31 Scorpus válasza:

Akkor tisztázzunk valamit....

A felsorolt példák legalább 2 kategóriát jelentenek. Melyikkel mi a bajod? Nekem nem tiszta. Milyen korosztályról is van szó?

Én is vettem 400.000-ért gépet. Most 6 éves, alig költöttem rá. Szervízben is csak egy alkalommal volt, a monitor. Minden mást én rakok rendbe rajta. Sokan irigyelnék. ;-) Játék?!? Mi a bajod? Kinövi majd, nekem mostanában nincs időm játszani 2 gyerek mellett de ha leülök akkor nem volt még ezzel baj. Kikapcsolódás, mértékkel!

Jobban tetszenének ha vernének, innának mint a gödény? Biztosan jobb....

Ismerek olyat aki a szutykos 20+ éves autójára már annyit költött hogy a most legördülő autó is olcsóbban jönne ki. Hajrá, van aki erre szereti elcseszni a pénzét.

És hozzám hasonlókat is ismerek...

Zsák a foltját, szokták erre mondani. Miért bántod őket? Keress olyat aki a te "világodnak" felel meg.

2016. ápr. 14. 13:02
 24/31 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen amikor 2000 forintokat tettem ide oda mert kellett fehérjére,kajára,mivel az edzés nem olcsó.

Sokáig ez ment vagy bulizok vagy egy undorító nyikhaj maradok aki szökőévente szexelhet talán egy dagadékkal,ha megszánja.

Ezért nekem a fiatalságom sajnos spórolással telt el,minden pénzem edzésre( és kajára),ruhára ment el.

Költséges dolog,ezért hajtottam lettem karrierista is mert utálok spórolni és megvonni.

Hobbiját tartsd tiszteletben ne szólj bele,semmi jogod hozzá.

Nekem is volt egy exem a nagy okos kis p_csa.

Annó lett volna lehetőségem kimenni Luxemburgba dolgozni kemény 2800 EUR-ért,és nemet mondtam,mert ,,magas a rezsim" pasiként nagyon.Mondom nem vállaltam el,mert edzésem,a ruháim nem tudnám így finanszorozni annyiból majd 2-3 év múlva sokkal többért megyek,mert fogok találni kint melót magas fizuért.

,,Hát hogy miért nem vállaltam el,minek költesz annyit magadra,szerintem ez sok minek annyit erre áldozni,nem keresel még te annyit hogy ezt megtehesd".

Meg,hogy miért nem veszek egy kisebb kocsit miért nem elégszek mag előbb egy kisebbel.

Mondtam neki,hogy mert én nem ülök be sz_r kocsiba azért plusz nem akarok meghalni kettő nekem igényeim is vannak.

Hozzáteszem a csaj slampossá vált,konkrétan szintemen alul volt bőven,undorító harisnya nadrágba jött hozzám,el volt hízva de ő edz és diétázik.

Edzés nála kis séta két hasazás volt.diéta meg egy gyógyszerben persze ment a zsömle meg a sok undormány.

Beleszólt mire költöm a pénzem és miért áldozok ennyit magamra.

Idétlen igénytelen paraszt csaj volt,amikor kivágtam felszabadultam kb. 3 hónapot bírtam vele.

Ja meg leszólta a barátaimat,szídta.

Na itt telt be a pohár egy igénytelen,dagadt nő nekem ne okoskodjon,hogy jön ő ahhoz,hogy beleugat mire költök.

Semmi köze hozzá.

Hozzáteszem azóta sincsen palija nem csodálom,igényei na azok vannak de tenni érte áááááá.

Kérdező egy jó tanács bele ne szólj mert mire költi,neki ezek fontosak,nincsen közöd hozzá.

Hidd el jobban jársz,mert ki fog vágni ahogy én is tettem annó.

2016. ápr. 14. 13:08
 25/31 anonim ***** válasza:

Ilyen a mai emberek többsége, nincs ezen mit csodálkozni meg felháborodni. Villognak a márkás dolgaikkal, telefonjaikkal, autójukkal, másra meg már nem jut pénz. Azt hiszik ha ezekkel a cuccaikkal villantanak akkor ők lesznek a menő manók.

Egyszerűen nem kell velük foglalkozni és kész.

Másik kedvencen mikor megveszi a hiteles kocsiját, de a karbantartásra, javításra már nincs pénze. Ha valami történik, heteket vagy hónapokat áll az autó mire lesz pénze valami bontóból guberált alkatrészre. Arról nem is beszélve, hogy ha végignézi az ember egy parkolóban álló autók gumijait, szinte mind lefutott már, csak hát újat venni nincs pénz. Ja és nem szakadt ladákról beszélek hanem minimum 1 millió érték feletti autókról....

Megváltozott az emberek értékrendje. Régen a szépen berendezett kertes ház, szép bútorok,rendezett kert és udvar, alap kategóriás autó volt az elfogadott.

Ma pedig a lepukkant csöves lakás, aminek alig tudják fizetni a rezsijét, anyutól hozott tákolt bútorok, lapos tv, okostelefon, guccsi táska, csilli-villi németből behozott visszatekert órás, hiteles bmw a nyerő.

Hát ha nekik ez kell, éljenek így, én aztán nem bánom, max egy jót röhögök rajtuk.

Kérdésedre a válasz hogy miként mernek így ismerkedni, az hogy nekik ez a normális élet, és nőkben is sok ilyen van, szerintem jól összepasszolnak.

Találják meg egymást azt kívánom nekik. Nekem meg maradjanak meg a hagyományos értékrenddel rendelkező nők.

2016. ápr. 14. 13:13
 26/31 anonim ***** válasza:

Hűha... Most át kell gondolnom, hol is kezdjem.

Egyrészt, ne az alapján válogass, hogy kinek milyen cuccai vannak,eg mennyire izmos a hasa. Elég gáz, hogy ugyan burkoltan, de ilyen nőnek írtad le magad. A legtöbb esetben azt látom, hogy a nőket tárgyiasítják le, de te ezt remekül megoldottad a férfiakra is.

Másrészt: szégyen az is, ha valaki megbízhatatlan, nem lehet rá számítani, és a családjánál fontosabb számára a játék. Ezzel kapcsolatban, nem árt, ha az ember rendelkezik egészséges értékrenddel, amit beszélgetéssel ki lehet deríteni. Mindkét félnél.

Harmadrészt: azok a pasik, akik ezzel akarnak becsajozni, ne csodálkozzanak, ha felszínes, lehúzós picsulikkal hozza őket össze a sors. Hasonló a hasonlóhoz...

Szerintem egy normális kapcsolat nem abból áll, hogy egyik vagy mindkét félnek az a fontos, hogy néz ki, mennyire tip-top, és minden mással csak ezután hajlandó foglalkozni. Gondolok itt az edzésre, a sminkelésre, a drága ruhára, frizurára, mindenre. Lehet az ember igényes túlzások nélkül is.

Tudni kell mikor és min érdemes spórolni, és mi az, amin nem érdemes. Ezt pedig meg kell beszélni a másikkal, és kompromisszumokat kötni, ha szükséges.

Hobbija pedig mindenkinek van, jobb esetre, ha a másik ezt nem tudja tolerálni, akkor el kell gondolkozni, hogy mi visszük túlzásba a dolgot, vagy a másik illető nem illik hozzánk.

Párom edz, zenekara van, és emellett a második diplomájáért tanul. Nincs mindig pénzünk flancos helyekre menni, teszem hozzá, hogy el se várom, hogy kiszolgáljon. De mindig szán rám időt, foglalkozik velem, kedveskedik...stb. Néha pedig elmegyünk kajálni, rendezvényekre, bulizni. Ilyenkor felváltva hívjuk meg egymást, nincs ebben szerintem semmi rossz.

Nem is értem egyes nők minek gondolják magukat, hogy elvárnak mindent, de nem tesznek semmit.

2016. ápr. 14. 13:31
 27/31 anonim ***** válasza:
Csak azt áruld már el hogy minek álltok ti szóba ilyen nyomoroncokkal?!
2016. ápr. 14. 13:51
 28/31 anonim ***** válasza:
Mi folyik itt gyöngyösön?
2016. ápr. 14. 15:06
 29/31 anonim ***** válasza:
Kérdező, köszönöm végre valaki meg tudja fogalmazni, ami számomra is nagy kérdés. És amit a 9-es válaszodban leírtál, mintha én írtam volna! Te telejsen jól látod a dolgokat. én egyszer nyitottam ezzel a témával egy opic-ot és teljesen rámtámadtak a pasik, pont az ilyen: akkor menj a berki krisztiánhoz dumákkal, meg egyéb félrebeszélésekkel. Nem, neked teljesen igazad van! Szerintem ismerkedj szélesebb körben, én most megismertem egy nagyon nagyon szimpatikus srácot, a neten, tehát nem lehetetlen.
2016. ápr. 14. 15:58
 30/31 anonim ***** válasza:

Fetrengtem a kérdésen a röhögéstől. :D

Szerintem atomgázok ezek a srácok..

2016. ápr. 15. 15:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!