Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha egy nő elmondaná a szexuális traumáját, így reagálnátok?
Na én nőként volt, hogy kaptam ilyen súlyú történetet és a bizalmat megköszönve mondtam, hogy akkor itt most hagyjuk abba az ismerkedést. Hát ezt se várta a másik fél. Szerintem nincs jó reakció erre.
És igen, ha rendszeresen emlegeted ezt neki, akkor lelki szemetesnek használod. Egy párkapcsolatban inkább az örömöket kéne megosztani, nem a fájdalmakat sokszorozni. Tudtok alternatív módokon örömet szerezni egymásnak? Tegyétek és nem lesz gond.
Nem minden erőszak áldozat van így vele. De az jó,ha terápiára jársz.
Próbálnék megértő lenni és támogatni,örülnék,hogy elmondta.
De lehet,hogy neki nem is ezzel volt baja,hanem,hogy -mivel jobban aggódtál miatta,hogy zavarná,mint ő- sokszor felhoztad.
Én a tipikus lelki szemetes láda férfi vagyok, sokáig nem is zavar. Kaptam már én is hasonlót, nekem is sok volt, megmondom őszintén, odébb álltam. Egy férfi nem tudja elképzelni, mi történhetett. Ha a másik félnek nem is létkérdés a szex egy kapcsolatban, az, hogy soha az életben nem leszel rá képest, továbbállásra ösztönzi. Ha szimplán lelki sebek vannak, amiknél tudja begyógyulhatnak, akkor képes lehet várni, akár hosszabb ideig is.
Korrekt voltál, csak az ő szemszögéből nézve kapott egy akkora hidegzuhanyt, h nem tudta kezelni. Ha máskor is próbálkozik, el ne utasítsd csak ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!