Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/lányok, hogyan reagálnátok, ha kiderülne, hogy a párotoknak előttetek volt szexuális viszonya egy vele azonos neművel?
mért a pasiknak mégis hogy kéne reagálnia mikor kiderül jó sok esetben hogy a lotyó barátnője biszex és kamatyol a ismerős p*csákkal a háta mögött?! Plusz ocsmány húzás hogy ezt a pasija mellett csinálja,
ahhoz meg nem sok közük van ha előtte valaki XY-nak lefeküdt, semmiben nem lesz attól más ember mert korábban megkívánt egy farkat...
Ha nem biszex csak mondjuk egyszer kiváncsiságból kipróbálta akkor nem zavarna.
Nekem mindegy, hogy pasi vagy csaj seggében járt a dákója előttem. Bár azért szűrésre elküldeném mert homik között jobban terjed a HIV.
Ha csak egyszeri kilengés volt, akkor nem csinálnék belőle problémát, inkább értékelném az őszinteségét (pedig én gyűlölöm a gondolatot hogy más is ért a páromhoz, de baromság ezen hisztizni, csak nem szeretek belegondolni.)
Annak meg aki "homizik" kívánom, hogy őt is minősítsék le hasonló módon, illetve az értelmi képességeinek (ami elég korlátolt ezek szerint) megfelelő kérdésekhez írogasson ilyen hangnemben. A "homik" között sem terjed jobban a HIV mint a heteróknál, csak a "homik" eljárnak normálisan szűrésre, így kiszűrik a fertőzötteket, míg sok heterónál 10 évig is lappang, ennyi.
19/f meleg
Egyébként meg a kérdésre válaszolj ne a válaszokra ha még a szabályzatot se olvastad el ritka intelligens homi példány lehetsz :D
Megjegyzem eddig semmi bajom nem volt a melegekkel. Nem is értettem miért dobálták őket sokat a felvonuláson paradicsommal és tojásokkal. De hála Neked már értem!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!