Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, hogy reagálnátok, ha kiderülne, hogy a barátnőtök szinte a legapróbb részletekig megbeszéli a szexuális életeteket a barátnőivel?
Nem problémáznék, mindenki elmond barátoknak ezt-azt. Plusz ez általában visszafelé is igaz.
Pl én is tudtam, hogy a barátnőm legjobb barátnőjének a melleiről kb mindent, és hogy milyen fazonú a fanszőrzete, mert barátnőm említette, mondván neki nem tetszik.
De annyira hülye nem voltam, hogy ezt tovább is adjam neki. Mármint a barátnő sosem tudta meg, hogy én ilyeneket tudtam róla. Nyilván ő meg tudta, hogy nekem mekkora farkam van, és hogy milyen vagyok az ágyban. De nem erről beszélgettünk, ha egy társaságban voltunk...
Hűű én azért büszke lennék, meg izgis is.
Büszke lennék rá, ha elmeséli, hogy milyen vagyok, és izgi arra gondolni, ha összefutok a barátnővel tudja mi merre hány méter, mintha szexeltünk volna :D (tudom perverz vagyok) Nekem bejönne :D :D
Nem tudom, de az én baráti körömben ez nem dívat.
Szerintem közönséges és kiábrándító egy ilyen csaj. Persze fordítva sem oké. Egy férfi se beszélje ki a partnerét. Persze ez csak a normális (komoly) kapcsolatokra vonatkozik. A pár hétig együtt járunk típusú komolytalan tinikapcsolatokra nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!