Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek kell kezdeményeznie szerintetek? A férfinak vagy a nőnek? 24n
Véleményem szerint (amit felesleges cáfolni, mert mindenki okkal gondolja úgy, ahogy) a férfinak kell, HA akar valamit az adott nőtől.
Tudom-tudom, egyenjogúság. De lássuk be, mindig is a férfi udvarolt a nőnek, nem pedig fordítva.
Ha egy férfi kiszemel egy nőt, nincs az a bármi, ami visszafogná abban, hogy lépéseket tegyen meg a nőért.
Az teljesen más, mikor valaki elkönyveli, hogy: "Én úgysem kellek neki, én úgysem kezdeményezek senkinél, várok, hátha jön majd valaki, aki felszed." Tehát teljes mértékben hárít, szedje fel a csaj, ha akarja, mert ő erre nem képes.
Itt az én példám. Már ideje szemmel tartjuk egymást egy sráccal. Az ember azt észreveszi, ha bejön, tetszik valakinek. A sok nézegetés után beleuntam a dologba. Azt gondoltam: "Csak azért néz ennyit, meg köszön, mert tetszem neki."
Na ráírtam... Persze kamuszöveggel/kérdéssel. Kedvesen, aranyosan. Megjegyeztem, hogy milyen rendesnek tűnik nekem, szimpatikus srácnak gondolom. Válaszolt is, cukin, de nem csapta le a labdát... Pedig jó lehetőséget adtam neki (és ezzel persze magamnak is), hogy végre csevegjünk.
Nem tudtam eldönteni, hogy most akkor mi van. Mert továbbra is nézett, figyelt, de akkor, abban a pillanatban, mikor lehetősége lett volna, hogy barátkozzunk, beszélgessünk, nem igazán lépett. De akkor mi a frászt bámul? (nem azért, mert zavar, csak akkor nem értem az egészet)
Pont ezért jutottam erre a következtetésre, hogy nem f*sásról, hanem nem akarásról van szó az esetében.
Olyan nincs, hogy valaki ennyire félénk legyen... Jó, fiatal a srác...
Elvette a kedvemet mindentől... Ha valaki ennyi bámulás után se lép, ugyan mit várjak a többi pasitól?
Vélemények? Jöhet tanács is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!