Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell a fiúnak/férfinak kezdeményeznie?
Már sok kérdés firtatta ezt bizonyos háttérrel. Én tényleg nem értem. A nők az egyenjogúságért harcolnak, akkor meg hol a logika? Szeretnék minél több érvet a férfi kezdeményezés mellett és ellene is. Mindenkit felpontozok, aki értelmesen fogalmazza meg.
16/F
Figyelj! Az, hogy a nők egyenjogúságért küzdenek, az egy nagy kamu. Csak a döntéshozatalban akarnak egyenjogúságot. Minden másban a férfié a vezető/kezdeményező szerep. Soha nem lesz itt egyenjogúság más téren.
17f
Egy férfi legyen férfi, jó ha ő irányít, de emellett ne kényszerítse rá senkire az akaratát.
Te választasz ki kell neked. :) Ellene nem igazán tudok mit mondani, de ez nem jelenti azt, hogy én nem kezdeményeznék.
Ezek is jogosak. Csak sok ilyen kérdés van az oldalon, hogy egy lány kérdezi, hogy hogyan vegye rá, hogy kezdeményezzen a fiú, és szerintem ugyanúgy megtehetné a lány is már ennyi erőből.
Mindenkinek, köszönöm aki írt és aki még írni fog.
Megint utolsó.
De ha a lány kezdeményezik, akk leqvázzák. Ezen a férfiaknak kéne változtatniuk.
én lány vagyok, de őszintén a tököm kivan ezzel az egyenjogúsággal. abszolút nem átgondolt ez a dolog, és csak összevissza dobálóznak a szavakkal. egyenjogúság ígymegúgy, de aztán mindnek sír a szája ha ténylegesen egyenjogúnak kezelik őket a férfiak, azaz....nem segítenek cipelni a nehéz bőröndöt, nem nyitják ki nekik az ajtó, nem engedik előre a buszon.....
én azt gondolom h a nő az legyen nő, és a férfi legyen férfi. és senki ne vegye át a másik szerepét. és vannak férfi dolgok, és vannak női dolgok. olyanok, amiktől a férfi az férfi, és amitől a nő az nő. és ezek maradjanak is meg.
és vannak bizonyos dolgok amiket jobb ha a nők elfogadnak h azok inkább férfiszerepek, és ne akarják már átvenni. de ugyanez a férfiakra is igaz h nekünk nőknek is vannak olyan dolgaink, amik a nőkre vallanak és a férfiak nem vesznek részt benne.
ez az egyenjogúság duma csak a kisebbségi komplexusban szenvedő nők kedvenc szövege.
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!