Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért kell a fiúnak/férfinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell a fiúnak/férfinak kezdeményeznie?

Figyelt kérdés

Már sok kérdés firtatta ezt bizonyos háttérrel. Én tényleg nem értem. A nők az egyenjogúságért harcolnak, akkor meg hol a logika? Szeretnék minél több érvet a férfi kezdeményezés mellett és ellene is. Mindenkit felpontozok, aki értelmesen fogalmazza meg.

16/F

2009. dec. 21. 16:47
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
91%

Figyelj! Az, hogy a nők egyenjogúságért küzdenek, az egy nagy kamu. Csak a döntéshozatalban akarnak egyenjogúságot. Minden másban a férfié a vezető/kezdeményező szerep. Soha nem lesz itt egyenjogúság más téren.

17f

2009. dec. 21. 16:52
 2/36 A kérdező kommentje:
Jogos. Lányok válaszát is várom. Mindenki zöld kezet kap.
2009. dec. 21. 16:55
 3/36 anonim ***** válasza:
43%
főleg a hagyomány...meg az általánosítás...ha egy csaj kezdeményez az k*rva ha a csávó akkor meg minden okés ez így működik...persze ma már kezd összemosódni de sztem így helyes és megszokott :D általába ha úgy odajönnek hozzám a nők akkor el is zavarom őket :D
2009. dec. 21. 17:05
 4/36 anonim ***** válasza:
73%

Egy férfi legyen férfi, jó ha ő irányít, de emellett ne kényszerítse rá senkire az akaratát.

Te választasz ki kell neked. :) Ellene nem igazán tudok mit mondani, de ez nem jelenti azt, hogy én nem kezdeményeznék.

2009. dec. 21. 17:06
 5/36 anonim ***** válasza:
49%
Mert így alakult ki a hagyomány. De am igazad van. Mármint abban, h csak a döntéshozatalban akarunk egyenjogúságot. Mert az beleszólást jelent. A beleszólás pedig részvételt. És mi nem akarjuk h férfiak döntsenek a fejünk fölött.
2009. dec. 21. 17:08
 6/36 A kérdező kommentje:

Ezek is jogosak. Csak sok ilyen kérdés van az oldalon, hogy egy lány kérdezi, hogy hogyan vegye rá, hogy kezdeményezzen a fiú, és szerintem ugyanúgy megtehetné a lány is már ennyi erőből.

Mindenkinek, köszönöm aki írt és aki még írni fog.

7/36 anonim ***** válasza:
61%
Bocs, utolsó vagyok .15/L
 8/36 anonim ***** válasza:
42%

Megint utolsó.

De ha a lány kezdeményezik, akk leqvázzák. Ezen a férfiaknak kéne változtatniuk.

2009. dec. 21. 17:09
 9/36 anonim ***** válasza:
90%

én lány vagyok, de őszintén a tököm kivan ezzel az egyenjogúsággal. abszolút nem átgondolt ez a dolog, és csak összevissza dobálóznak a szavakkal. egyenjogúság ígymegúgy, de aztán mindnek sír a szája ha ténylegesen egyenjogúnak kezelik őket a férfiak, azaz....nem segítenek cipelni a nehéz bőröndöt, nem nyitják ki nekik az ajtó, nem engedik előre a buszon.....

én azt gondolom h a nő az legyen nő, és a férfi legyen férfi. és senki ne vegye át a másik szerepét. és vannak férfi dolgok, és vannak női dolgok. olyanok, amiktől a férfi az férfi, és amitől a nő az nő. és ezek maradjanak is meg.

és vannak bizonyos dolgok amiket jobb ha a nők elfogadnak h azok inkább férfiszerepek, és ne akarják már átvenni. de ugyanez a férfiakra is igaz h nekünk nőknek is vannak olyan dolgaink, amik a nőkre vallanak és a férfiak nem vesznek részt benne.

ez az egyenjogúság duma csak a kisebbségi komplexusban szenvedő nők kedvenc szövege.

24L

2009. dec. 21. 17:09
 10/36 anonim ***** válasza:
37%
1. Ha azt akarod, hogy tényleg véglegesen a nő hordja a nadrágot veled szemben, akkor csak hagyd nyugodtan, hogy ők kezdeményezzenek.
2009. dec. 21. 17:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!