Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell a fiúnak/férfinak kezdeményeznie?
Már sok kérdés firtatta ezt bizonyos háttérrel. Én tényleg nem értem. A nők az egyenjogúságért harcolnak, akkor meg hol a logika? Szeretnék minél több érvet a férfi kezdeményezés mellett és ellene is. Mindenkit felpontozok, aki értelmesen fogalmazza meg.
16/F
Ich bin 17:38. Hát, ha hozzám odajön egy lny, azt tuti elküldöm. Hozzám csávó jöjjön..;)
Am sztem félreértettél vmit, mert én általánosítva gondoltam a férfi nemre.
Szal. Van egy fiú, meg van egy lány. Ha a lány odamegy, akk a férfi talán nem becsüli, mert mittomén. Mert nem kell érte megküzdenie. Vagy vmi ilyesmi..:P 15/L Vikk.
Bennem még mindig az a gondolatmenet él, hogy fiú kezdeményez, lány választ. Most mikor egyenjogúak a férfiak a nőkkel, a férfiak azt gondolják nem is nekik kéne kezdeményezni. Ha nő akar valamit, akkor jön. Azt azért bekell látni, hogy lányok között is sok az önbizalom hiányos, nem mer kezdeményezni. Fiúk szemszögéből dettó ugyanez. De kérdem én, anno ezt hogy tudták megoldani? Ha nem vagy bunkó, alpári és nyomulós, akkor a lány sem fog elküldeni a francba, najó... esetleg finoman. Csak nehogy az legyen a vége, hogy a nők kérjék meg a férfiak kezét. Hülyén is nézne ki:
- Józsi drágám, leszel a férjem?
- Igen Valika, régóta vártam már, hogy megkérj.
Kérem szépen, ez így nem kóser... . Száz szónak is egy vége, kösd fel a gatyád és tessék próbálkozni :)
Jó lenne ha a XXI. században is megmaradna a férfi és a nő szerepe, amellett, hogy a nőket is ember számba veszik.
Ez egy hülyeség. Nem létezik ilyen szabály. Fiú létemre a kapcsolataim többségében a nő kezdeményezett, bár néha én is. El kellene már felejteni ezeket a 100 éves szabályokat, nélkülük sokkal egyszerűbb az élet.
Nincsenek érvek a "férfi kezdeményezés" mellett és ellen. Ha A-nak tetszik B, és B nem szólítja meg A-t, akkor A vagy szólítsa le B-t, vagy ne, de ha nem szólítja le, mert pl. lusta, akkor ne gyártson hülye elméleteket arról, hogy kinek kell "kezdeményeznie". És ez igaz akkor is, ha A a nő és B a férfi, meg fordítva is.
Egyébként egy nőt vagy férfit megszólítani kb. fél perc, ezt a választ meg már vagy egy perce gépelem. Szóval ilyen horderejű dolgokról szól ez a vita :)
1 évvel vagyok fiatalabb, mint te
csak nehogy azt mondd, hogy régimódi vagyok :P
18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!