Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nézitek meg, hogy egy férfinak van e egzisztenciája?
Mennyire fontos?
Kor is írjatok, köszi!
Nekem fontos, de csak mert az egzisztencia általában egyenesen arányos az intelligenciával és a talpraesettséggel, ami mindkettő alapvetően vonzó egy fiúban. Nem az öltönyös fiúkra gondolok, akik multiknál segget nyalnak.
23/L
"Az oltonyos gyoker legalabb igyekszik valamit elerni "
Aki nem öltönyös és nem dolgozik valami megavállalatnál, az nem akar elérni semmit? Elég érdekes gondolkodásmód...
erdekes, az emberek folyton csak ezzel jonnek , h good money, more money... uuuuuh es megy az irigykedes
akinek penze van egyszeruen sokat dolgozik, vagy bohoc munkalya van es makker.
nekem ez a tapasztalatom, nem kell okosnak es tanultnak (suli) lenned h penzt keress.. egyszeruen odateszed magad es menni amig nincs munkad.
tul sok folosleges dologra kaparnak az emberek... nem tudjak mi az ami fontos es h a penz nem minden
Én pasi vagyok és van egzisztenciám. DE!
Nekem fontos, hogy a nőnek is legyen, mert eltartani nem akarok senkit.
Ha csak a pénzemért szeretnek az sem baj mert lehet, hogy a pénzemért van velem de nem a pénztárcám sz0pja cserébe!
Én sokáig nem foglalkoztam ezzel, de egy ideje fontos lett számomra , mert az exem szinte eltartatta magát velem ..... és nem tudta elviselni, hogy ha volt is munkája én többet keresek mint ő !Ő nem örült annak, hogy én haladok az életben, tudom fizetni a számláimat! Mindig a fejemhez vágta hogy könnyű nekem, mert bejött az élet stb.
Párválasztásnál kritérium volt számomra amikor szétmentünk ( egy kitartott , otthon ülő csajért hagyott ott ) , hogy keressen nálam többet a pasi :) és értékelje azt , hogy nő is el tudja magát tartani :)
26/L
Az öltönyös gyökéres hozzászólónak üzenem,hogy tudja-e mennyi munka van abban?Fogalma sincs,tudod nem mindenkinek elég havi nettó 80ezer és évi egy nyaralás a Balatonnál egy kis nyaralóban meg egy panelba lakni,és egy annyira nem jó nővel megelégedni.Valaki többet akar,és nagyravágyó, ,,kaviárt akar nagykanállal",ahogy én is.Én is vállalkozó vagyok,egy multinak dolgozom,mindenem a pénz,mert van pénz van minden,jó nők,Hwawii dizsi napszemcsi.
Ekkor tud az ember kiteljesedni,azt csinálhat amit szeret,mert van pénze.Tud dolgozni az emberiségért,csodálatos dolgok ezek higgyjétek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!