Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért szeretik, ha a férfinak meg kell küzdeni érte?
Jó kérdés, talán mert a nők nem küzdenek a férfiakért, csak a sült galambot várják, így valakinek kell cselekedni, különben kihal az emberiség, és ezek mi vagyunk, a FÉRFIAK.
21f
Pontosan mi a problémád?
Mellesleg ezen az oldalon a férfiak 90% azt hangoztatja, hogy utálja akönnyen kapható nőket, semmi pénzért nem kéne nekik olyan, azt szeretik, h meg kell küzdeni értük, mert csak úgy tudják becsülni. AKKOR MEG MI A F@SZÉRT RAKTOK FEL ILYEN KÉRDÉSEKET?
mert ha egy az egybe megkapsz, mindenestül, ha érzed hogy a tiéd vagyok, akkor baromira nem fogok neked kelleni:)))
ez így van. a legtöbb férfinak mindig kell egy kis bizonytalanság, egy kis izgalom a dologba. mellesleg nincs jobb érzés annál, mikor aranyos naiv kislányos arccal, áldozattípusnak álcázva magad, úgy téve, mint aki alá van rendelve neked, tudom, hogy valójában én irányítok, mert te vagy aki jobban szeretsz hhááhhhh :D
Mi az , hogy megküzdeni érte?
Ha ő kezdeményez oké, onnantól kezdve, ha tudom, hogy komolyan gondolja akkor én is teszek a kapcsolatért, nem várom azt el, hogy csak ő tegyen érte. Fele-fele.
De az, hogy odajön hozzám, ha adok neki egyértelmű jeleket, az tetszik bizony.Vagyis tetszene...
De ez más téma.
A lényeg az, hogy férfinak születtél akkor ne harcolj ellene fogadd el. Ahogy a nőknek is el kell fogadniuk a menstruációt, meg a szülést, vagy azt, hogy lerib@ncozzák őket mert nőknek születtek;).
Na emberek, itt a válasz, a kő kemény igazság:D :
szamóca, mert igaza van és a nők úgy irányítják álszenten a pasikat ahogy akarják a sok hüyle meg megy is utánuk mert van p*nájuk :D ilyen ez az élet, keserédes:D
jobb lett volna nőnek születni...majd legközelebb
Ja mert azt hiszed, hogy minden olyan könnyű, ha nőnek születtél. Egyébként ez az evolució. Szerintem a pasik sem olyan h.ülyék, hogy nem vágnák le egyből, hogy miért csinálja ezt az ""álszenteskedést"" a nő.
;) Szóval nyugi, sok esetben ez az elvárás, és ezt szeretik is a pasik. Én úgy vettem észre, hogy az akit nem tudnak irányítani, vagy az a nő aki magabiztos és meg van mindenről a véleménye az a pasik számára meg ijesztő. Legalább is én ilyen vagyok de eddig mindig furán néztek rám, és inkább azt választották akik irányíthatóbbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!