Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A pasik jobban szeretik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik jobban szeretik azokat a nőket, akiknek van önbizalmuk? Jobb a kisugárzásuk? Azokhoz előbb is odamennek?

Figyelt kérdés

tegyük fel, van 2 egyformán jó csaj (csak mondjuk az egyik szőke, a másik barna).

az egyik tudja magáról hogy szép és ő is szépnek látja magát, de ettől nem beképzelt, csak egyszerűen tudja hogy jó nő.

a másik szép, de csúnyának tartja magát.

Tényleg látszik az valakinek a kisugárzásán, hogy csúnyának tarja magát?

pl.hiába mondjuk a barátnőmnek, hogy ő is szép, nem hiszi el.

eddig csak h.lyék szólították le, de azért, m nem jön el velünk bulizni sem, és nem ismerkedik.

pedig sztem egy kis sminkkel simán szebb lenne nálam.

2011. aug. 24. 01:16
1 2
 1/12 anonim válasza:
aha
2011. aug. 24. 01:17
 2/12 anonim ***** válasza:

A kisugárzás sokat számít, igen.

Aki emelt fejjel, határozott lépésekkel jár mosolyogva az valószínűleg előbb kelt bennem hatást, hogy odamenjek hozzá, mint aki földet nézve, hulla módjára járkál az utcán érzelemmentes arccal. Az nincs a "jelenben".

2011. aug. 24. 01:17
 3/12 anonim ***** válasza:
Tehát itt a beképzelt vs. visszahúzódó típus van, ugye?
2011. aug. 24. 01:19
 4/12 anonim ***** válasza:
Sajnos igen.
2011. aug. 24. 01:21
 5/12 anonim ***** válasza:

egyik se jó. hosszútávon.

a beképzelt megfog csalni simán. gondolkozás nélkül. mert egy ribanc :D

az önbizalom hiányost meg megfogod ölni annyit hisztizik. ( shining xD)

de kom. a beképzelt tényleg kelleti magát és ribi, a másik meg az őrületbe fog kergetni( jajj nem szeretsz csunya vagyok)

2011. aug. 24. 01:22
 6/12 anonim ***** válasza:
ezek tudatában viszont még mindig az önbizalom hiányost választanám :) egyszer ugyis elmegy pszihologushoz de a ribanc ribanc marad XD sry
2011. aug. 24. 01:23
 7/12 A kérdező kommentje:

de mi van, ha a pszichológus hatására beképzelt lesz? :D

am. direkt írtam, h NEM beképzelt, csak tisztában van az adottságaival (magyarán nem nyavalyog, h ez ronda rajta, meg az). de hát úgy látszik, az mindenki tudatából kiesett...

2011. aug. 24. 01:26
 8/12 anonim ***** válasza:
72%

Kedves hozzászólók!

El vagyunk veszve. Az egészséges önbizalom és a beképzeltség között nagy távolságok rejtőznek.

Azoktól, akik azt mondják, hogy nem is néznek ki jól; csúnyák megkérdezném, hogy akkor miért van 50 fotó a profilképek mappájában csak saját magáról?

Plusz az egyik tulajdonság nem zárja ki a másikat! Példaként az én barátnőm teljesen visszahúzódó típus, de tisztába van külső tulajdonságaival.

Másrészt a kisugárzáshoz ezekhez majdnemhogy semmi köze sincs! Kisugárzást sokféleképpen definiálhatjuk. Mivel én idealistának tartom magam, így szerintem ezt főként a "bio-energiánk" szabja meg, ha úgy tetszik auránk. De ez nem zárja ki a feromonok által vezetett állati ösztönünket is a párválasztás terén, ami szintúgy hozzátartozik a témához.

17/F

2011. aug. 24. 01:29
 9/12 A kérdező kommentje:

de akkor hogy van az, hogy a szőke babaarcú, nagymellű, sovány, de homokóra alakú csajokat veszik észre sokan és mennek oda hozzájuk, ha a biológia annyira számít, meg a feromonok?

meg itt is sokan kijelentik, hogy ők direkt ilyen műnőket keresnek akkor is, ha ők maguk nem szépek. de a csaj az az legyen, ha nem feltűnő, már nem állnak vele szóba.

nem kötözködni akarok, komolyan érdekel.

akkor annak a csajnak, aki "fullos", jobbak a génjei, a természetes illata is, és ezért esik rá a választás?

míg egy visszafogottabb, egyszerűen öltözködő lánynál hova tűnnek akkor a feromonok? vagy akkor az aurája neki rosszabb?

2011. aug. 24. 01:34
 10/12 kuktaberci ***** válasza:
75%

szerintem semmi köze a feromonoknak az ilyen dolgokhoz.

Ha lenne is, sok nő illatosítja magát, ami tuti elnyomná.

A reklámozást sem véletlenül találták fel. Inkább olyan dolgot szeretne az ember magáénak ami kapósabb.

2011. aug. 24. 02:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!