Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A cigány pasikak miért nagyobb az önbizalmuk, mint a magyaroknak?
Magyar pasik tiszteletudobbak?
Cigányok meg csak hörögnek és höbölögnek.
cigányok csak bandában nagypofájúak.
A munka pedig mindnek büdös.
pár évszázada még ők jöttek be Indiából, most meg mi alkalmazkodjunk hozzájuk? Büdös retkes cigányok, tisztelet a kivételnek ki tanul, dolgozik.
Pl. Mága Zoltán cigány még is van 5 diplomája.
Sose értettem igazán a rasszizmust…
Mi az, hogy pár évszázada jöttek Indiából, és mi alkalmazkodjunk? Miért Te honnan jötték? 150 évig voltak itt a Törökök, gondolod, hogy Te (100%) Magyar vagy? Honnan tudod, hogy milyen népcsoportok találhatok meg a felmenőid között?
Azt sem értem egyébként, hogy Magyar pasi, és cigány… A Magyar cigány nem Magyar? Vagy, Amerikában egy néger, nem amerikai?
Azt vettem észre, hogy 2 embertípus van aki általában rasszista, az egyik aki teljesen tanulatlan. A másik pedig ennek az ellenkezője, nagyon is tanult, igen jómódban él, és mindig mindent politikai nézetére vetít ki. A második nekem nagyobb csalódás, hisz aki már komolyabban elmélyedt a szociológiában, vagy ismeri az amerikai történelmet, az tudja, ez a hozzáállás nem vezet SEHOVA.
No mind1…
A kérdésre válaszolva, nincs nagyobb önbizalmuk a cigány pasiknak.
„Akkor tehetsz meg igazán mindent, ha már tudod, hogy semmid nincs.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!