Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A cigány pasikak miért nagyobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A cigány pasikak miért nagyobb az önbizalmuk, mint a magyaroknak?

Figyelt kérdés
Csaj vagyok és, ha egyedül megyek valahová, akkor elkerülhetetlen, hogy néhány cigány ne próbálkozzon be, ismeretlen cigányok is leszólítanak meg minden (ami már nagyon idegesítő), de a magyar pasik az ég világért sem mernek kezdeményezni. Mitől van ez?
2011. aug. 30. 12:51
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
68%
ha nem lennének cigányok itt MO-n akkor sokkal jobb lenne a helyzet, nem kéne 1-2 millió cigányért fizetni a pótlékot amit tőlünk vonnak le, tisztelt a kivételnek aki megdolgozik érte csak manapság a legtöbb cigány 90%-kuk otthon ül és lop, verekszik stb. De azért mindig jó látni a buszon is hogy vannak olyanok akik még munkás táskával járnak, de ez már az idősebb generáció.
2011. aug. 30. 13:55
 22/34 anonim ***** válasza:
68%

A válasz megírásának időpontja: ma 13:48

Te kis taknyos hülyegyerek! Apád nem tanított meg viselkedni!!!???

Mint írtam, nem vagyok cigány, de ha az lennék, vállalnám, és kib@sznám az összes fogadat arra mérget vehetsz!

2011. aug. 30. 13:57
 23/34 anonim ***** válasza:
48%
te mondtad hogy van benned vonó, meg a viselkedésed is elárulja, csak ennyit tudtok
2011. aug. 30. 13:59
 24/34 anonim ***** válasza:
68%

A válasz megírásának időpontja: ma 13:11

A válasz megírásának időpontja: ma 13:45

A válasz megírásának időpontja: ma 13:57

Három hozzászólást írtam, lásd fent, ebben egyikben sem írtam, hogy cigány lennék. Nem is ez a gond, lehetnék az is, nem ezen húzom fel magam, hanem pont ez a bizonyítéka annak amit írtam. Bizonyos Magyar emberek sem különböznek semmiben, nem jobbak mint a cigányok.

Viselkedni mindenkit az anya apja tanít meg.

2011. aug. 30. 14:04
 25/34 anonim ***** válasza:
Ne vitatkozzatok! A cigányok a történelem szerint vándorló életmódot folytatva telepedtek meg különböző helyeken.Ami azt illeti megőrizhetnék jó szokásukat,és tovább vándorolhatnának mi kis országunkból...
2011. aug. 30. 14:05
 26/34 anonim ***** válasza:
33%
13:11 mi vagyunk a tanulatlanak, amikor te írod a magyart folyamatosan nagybetűvel?
2011. aug. 30. 14:08
 27/34 anonim ***** válasza:

nekem apám beszélt ezekről, és ő a régi kommunista rendszerben élt, és mondta hogy akkor a cigányok dolgoztak csak 1-2 nagyképű lopós,csalós volt, most meg...

nem nincs bajom velük csak azokkal akik ilyen faszok hogy lopnak csalnak, büdös nekik a munka és manapság ebből vannak nagyobb arányban, és azokat kéne lelőni, vagy fejbebaszni mindet, vagy kidobni Inida, vagy Óceán felett, mert csak a bajt hozzák Magyarokra. MONDOM TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!

2011. aug. 30. 14:09
 28/34 anonim ***** válasza:
76%

A válasz megírásának időpontja: ma 14:08

Én nem mondtam, hogy tanulatlan vagy!

Egyébként érdemben is hozzá tudsz szólni? Vagy csak a szőrszálhasogatásban vagy otthon?

Egyébként mindenkinek ajánlom foglalkozzon többet szociológiával, és demográfiával. Majd mind ezek után, egy kicsit az andragógiával, és végül tanulmányozza át az amerikai szociológia útját mellyen keresztülment. (ha ezek után valaki rasszista marad, megeszem a kalapom.)

Én pedig majd jobban odafigyelek az írásomra, és gyakrabban forgatom a kezembe a helyesírási szótárat. :)

2011. aug. 30. 15:04
 29/34 anonim ***** válasza:
Ha agymosásokon megyek át..akkor sem fog változni a véleményem...hogy miért nem??Mert nyitott szemmel járok...
2011. aug. 30. 15:28
 30/34 anonim ***** válasza:
A primitívség és az arcoskodás nem egyenlő a magabiztossággal.
2011. aug. 30. 16:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!