Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem veszik észre a nők azokat akiknek kevesebb az önbizalmuk?
mert minek küszködni ha van magabiztosabb is?
/egy 22 éves önbizalomhiányos fiú/
Nézd, nekem volt egy önbizalom hiányos barátom. Pont emiatt jöttem össze vele, h biztos csak bátorítás kell neki és majd "bevadul". Semmi ilyesmi nem történt, unalmas volt, nem lehetett szórakozni vele, alig mert közeledni, nem merte a haverjait viccből oltogatni stb szóval otthagytam. Mi nők arra vágyunk, hogy színt vigyetek az életünkbe. Viccelődjetek, hülyüljetek, úgy szivassatok hogy nevessünk rajta..érted? ne legyetek némák ha valamit kérni kell vagy netán probléma lenne...
remélem segítettem és érted mit szeretnék!
"Ti pasik miért nem veszitek észre az önbizalomhiányos lányokat? Na ugye!"
Itt a hallgatás nem egyenlő a beleegyezéssel. :) De amúgy én az olyanokat keresem, csak nem sűrűn találkozok olyannal akivel össze is lehetne jönni. De ha tudsz ajánlani. :)
Mi az, hogy utólag kiderül, érdemes valakivel foglalkozni?! Nőként én sem nevelője, sem anyja nem vagyok egy férfinek, nehogy már én csiszolgassam őt... Az önbizalmat elsősorban magadban kell felépíteni, eleinte kis célokat kitűzni és megvalósítani, majd egyre nagyobbakat. Ezt nem egy másik ember fogja belédtáplálni. Az, hogy a másik megdicsér, vagy pozitív dolgokat mond el rólad, az egódat fényezi és jól esik, de nem segít számottevően.
Nem nyávogni kell, hogy jaaaj, nincs önbizalmam, a lányok észre sem vesznek. Senkinek nem lesz ereje folyton bizonygatni, hogy értékes ember vagy..
Ne már, hogy a nő a hibás, mert a magabiztosabb férfit veszi észre szemben a visszahúzódóbbal..
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!