Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem veszik észre a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem veszik észre a nők azokat akiknek kevesebb az önbizalmuk?

Figyelt kérdés
Sokan jó fiú rossz fiú dolgot hozzák fel, én inkább azt kérdezném önbizalom hiányos férfi vs magabiztosabb férfi? Igazából ez a két tábor ami szemben áll. Miért nem lehet őket is észrevenni? Lehet hogy ők is meg tudnak változni, csak egy kis erőbefektetés szükséges.
2010. jún. 7. 15:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
62%

mert minek küszködni ha van magabiztosabb is?

/egy 22 éves önbizalomhiányos fiú/

2010. jún. 7. 15:38
 2/15 anonim ***** válasza:

Nézd, nekem volt egy önbizalom hiányos barátom. Pont emiatt jöttem össze vele, h biztos csak bátorítás kell neki és majd "bevadul". Semmi ilyesmi nem történt, unalmas volt, nem lehetett szórakozni vele, alig mert közeledni, nem merte a haverjait viccből oltogatni stb szóval otthagytam. Mi nők arra vágyunk, hogy színt vigyetek az életünkbe. Viccelődjetek, hülyüljetek, úgy szivassatok hogy nevessünk rajta..érted? ne legyetek némák ha valamit kérni kell vagy netán probléma lenne...

remélem segítettem és érted mit szeretnék!

2010. jún. 7. 15:41
 3/15 A kérdező kommentje:
Tudod ez olyan, láttál már csiszolatlan gyémántot? Az se néz ki jól, de ha kicsit foglalkoznak vele, milliókat adnának érte.
2010. jún. 7. 15:42
 4/15 anonim ***** válasza:
Ez sokszor fordítva is igaz, magamon tapasztaltam. Az önbizalomhiányos emberek sokszor beleolvadnak a szürke tömegbe.
2010. jún. 7. 15:44
 5/15 anonim ***** válasza:
Nekem volt önbizalomhiányos barátom, és hiába adtam bele mindent, hogy változtassak a dolgon, nem ment. Ennek eredménye az lett, hogy vagy ő számított a kapcsolatba egyedül (szex), vagy én (minden másnál). Egy nőnek támasz kell, nem az, hogy ő legyen a domináns. Különben meg felteszem a kérdést: Ti pasik miért nem veszitek észre az önbizalomhiányos lányokat? Na ugye!
2010. jún. 7. 15:45
 6/15 A kérdező kommentje:
Megértem, mondjuk kifejezetten nem magamra gondoltam. :) Nem teng túl még most sem az önbizalmam, de sokat javultam. Az hogy valaki önbizalom hiányos az nem jelenti azt, hogy nem lehet humoros vagy ilyesmi, inkább csak nem meri megmutatni az értékeit. Én is még most is úgy vagyok vele, akin nem látom, hogy érdekelném annak nem nyílok meg. És sokan meglepődnek amikor sikerül megnyílnom, hogy mennyire más is tudok lenni. Ezt csak úgy általánosságban írom, nem biztos hogy minden önbizalomhiányos egyén ilyen, de van közöttük is olyan akivel utólag kiderül érdemes foglalkozni.
2010. jún. 7. 15:47
 7/15 A kérdező kommentje:

"Ti pasik miért nem veszitek észre az önbizalomhiányos lányokat? Na ugye!"

Itt a hallgatás nem egyenlő a beleegyezéssel. :) De amúgy én az olyanokat keresem, csak nem sűrűn találkozok olyannal akivel össze is lehetne jönni. De ha tudsz ajánlani. :)

2010. jún. 7. 15:50
 8/15 anonim ***** válasza:
énis ugyan ilyen voltam mint te.kis önbizalmat ha tudnál magadba préselni,akkor egyből lenne barátnőd:)
2010. jún. 7. 15:54
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy utólag kiderül, érdemes valakivel foglalkozni?! Nőként én sem nevelője, sem anyja nem vagyok egy férfinek, nehogy már én csiszolgassam őt... Az önbizalmat elsősorban magadban kell felépíteni, eleinte kis célokat kitűzni és megvalósítani, majd egyre nagyobbakat. Ezt nem egy másik ember fogja belédtáplálni. Az, hogy a másik megdicsér, vagy pozitív dolgokat mond el rólad, az egódat fényezi és jól esik, de nem segít számottevően.

Nem nyávogni kell, hogy jaaaj, nincs önbizalmam, a lányok észre sem vesznek. Senkinek nem lesz ereje folyton bizonygatni, hogy értékes ember vagy..

Ne már, hogy a nő a hibás, mert a magabiztosabb férfit veszi észre szemben a visszahúzódóbbal..

23N

2010. jún. 7. 15:58
 10/15 anonim ***** válasza:
a magabiztos fiúk feltűnőbben viselkednek, ezért könnyebben észreveszik őket.
2010. jún. 7. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!