Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Régen se volt ennyire önbizalm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régen se volt ennyire önbizalmuk a fiúknak a csajok terén?

Figyelt kérdés
Régen is ilyen mértékben voltak önbizalomhiányosak a fiúk? Akkor is ilyen sokan féltek? Minek tudható be, hogy egyre gyávábbak a fiúk?
2010. máj. 5. 11:11
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Régen sokkal finomabban kellették maguk a csajok és ma már annyira megváltozott a helyzet, hogy simán elküldenek a pics@ba. Régen ezt finoman tették, tapintatosan. Ez mindenképp önbizalomromboló. Sok a szélsőség is és néha a fiúk várják a sült galambot. Pedig ez hiba!
2010. máj. 5. 11:15
 2/18 A kérdező kommentje:

11:15

Igen, a bunkó és pofátlan elküldések. :P :( Sajnos megtapasztaltam már sokszor és bizony elég rosszúl esett.

Példáúl sokszor úgy utasítottak el, hogy az arcomba nevettek, másnap a fél osztályának elmondta, megaláztak stb... Tényleg tapintatosan küldték el az embert? Nahát, ez olyan hihetetlenűl hangzik! :( Jó lenne, ha most is így lenne! 17F

2010. máj. 5. 11:20
 3/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de most komolyan, hogy legyen már önbizalma egy férfinak, amikor bepróbálkozik valakinél és másnap már megy a röhigcsélés meg hogy néz már ki, meg hogy öltözködik, milyen a haja, nézd már Suzukival jár és a többi. És akkor csodálkozik minden lány, hogy már neki kell futni a pasi után. Hát nem véletlenül.
2010. máj. 5. 11:22
 4/18 anonim ***** válasza:
Engem anno küldtek el tapintatosan, mindenkit utasítanak vissza. Az nem ciki, ha visszautasítanak, senki nem szereti. Eleve nem álltam olyan csaj elé, akinél esélyem sem lett volna. Erre voltak anno a titkos levelezések, msn ma és az sms. Ha akartad megtudhattad, hogy állsz a csajnál. Ajánlom neked is! 11.15-ös voltam
2010. máj. 5. 11:24
 5/18 A kérdező kommentje:

11:22

Ja. :P Kérdezte tőlem egy lány osztálytársam, hogy miért nem lépnek a fiúk, én erre azt mondtam hogy köszönje az erőszakos és kegyetlen lányoknak. :P És ahogy elnézem, nem csak én vagyok ezen a véleményen. Azzal nincsen bajom, hogy mindig visszautasítanak (büszke vagyok magamra hogy próbálkozok), ami viszont kevésbé tetszik, hogy HOGYAN küldenek el. :P Ugye mondtam már egy sztorimat, hát az Kis Pista ezekhez képest... A farsangi bálon odamegyek egy lányhoz, dumálnuk, végűl elkérem az Email címét... Az arcomba nevetett és szó szerint ezt mondta, "Jaaj, menj már a p.csába, te kis barom!". :P És egy másik lány meg úgy "hálálta meg" hogy próbálkoztam, hogy ellököt a lépcsőn amikor mentünk le. :P Az egyik meg azt mondta, "Ne is álmodj róla, b.zmeg!". :( És nagyon fájnak az eféle visszautasítások... Még nem volt csajom, de talán jobb is, ha ilyen lányokkal van tele a világ...

2010. máj. 5. 11:30
 6/18 anonim ***** válasza:

Régóta nincs kapcsolatom(lassan 4 éve) , de talán jobb is.:D

A mai lányok igen nagy része egy királylány képzeli magát, ráadásul a nők sokkal gerinctelenebbek nincs a férfiak. Hallottam már én is ilyen jellegű visszautasításáokat, mint amiket te kaptál kérdező.

A nők, azért szemetek, mert "Én nő vagyok én megtehetem!"

Pff! Na, persze!

Olyan kár, hogy ebbe a világba születtem bele, mert ez egy undorító sz>r. Bár csak a Monarchia idején élhettem volna.:D

2010. máj. 5. 11:46
 7/18 anonim ***** válasza:

*király lánynak

*mint, a férfiak

2010. máj. 5. 11:47
 8/18 anonim ***** válasza:

*királylánynak

*mint, a férfiak

2010. máj. 5. 11:47
 9/18 anonim ***** válasza:
A többség már azt is viccesnek találja, hogy én mennyire komolyan gondolom a párkapcsolatok dolgát... Ezek nem terveznek semmit sem előre, csa a mának élnek... 21/f
2010. máj. 5. 11:51
 10/18 A kérdező kommentje:

11:46

Pedig ha normálisak lennének a csajok, szerintem még izgalmas is lenne a vadászat! :) No de így... :( És ez szerintem nem gyávaság a részemről, csupán nem akarok lesüllyedni ilyen mélyre. :P Jobb is, hogy nem jöttem össze ilyesmi lányokkal. A normális csajok meg félénkek és önbizalomhiányosak. :( Egyetérek, gusztustalan dolgokkal van tele a világ és ez nem jó. :P

2010. máj. 5. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!