Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régen se volt ennyire önbizalmuk a fiúknak a csajok terén?
11:15
Igen, a bunkó és pofátlan elküldések. :P :( Sajnos megtapasztaltam már sokszor és bizony elég rosszúl esett.
Példáúl sokszor úgy utasítottak el, hogy az arcomba nevettek, másnap a fél osztályának elmondta, megaláztak stb... Tényleg tapintatosan küldték el az embert? Nahát, ez olyan hihetetlenűl hangzik! :( Jó lenne, ha most is így lenne! 17F
11:22
Ja. :P Kérdezte tőlem egy lány osztálytársam, hogy miért nem lépnek a fiúk, én erre azt mondtam hogy köszönje az erőszakos és kegyetlen lányoknak. :P És ahogy elnézem, nem csak én vagyok ezen a véleményen. Azzal nincsen bajom, hogy mindig visszautasítanak (büszke vagyok magamra hogy próbálkozok), ami viszont kevésbé tetszik, hogy HOGYAN küldenek el. :P Ugye mondtam már egy sztorimat, hát az Kis Pista ezekhez képest... A farsangi bálon odamegyek egy lányhoz, dumálnuk, végűl elkérem az Email címét... Az arcomba nevetett és szó szerint ezt mondta, "Jaaj, menj már a p.csába, te kis barom!". :P És egy másik lány meg úgy "hálálta meg" hogy próbálkoztam, hogy ellököt a lépcsőn amikor mentünk le. :P Az egyik meg azt mondta, "Ne is álmodj róla, b.zmeg!". :( És nagyon fájnak az eféle visszautasítások... Még nem volt csajom, de talán jobb is, ha ilyen lányokkal van tele a világ...
Régóta nincs kapcsolatom(lassan 4 éve) , de talán jobb is.:D
A mai lányok igen nagy része egy királylány képzeli magát, ráadásul a nők sokkal gerinctelenebbek nincs a férfiak. Hallottam már én is ilyen jellegű visszautasításáokat, mint amiket te kaptál kérdező.
A nők, azért szemetek, mert "Én nő vagyok én megtehetem!"
Pff! Na, persze!
Olyan kár, hogy ebbe a világba születtem bele, mert ez egy undorító sz>r. Bár csak a Monarchia idején élhettem volna.:D
11:46
Pedig ha normálisak lennének a csajok, szerintem még izgalmas is lenne a vadászat! :) No de így... :( És ez szerintem nem gyávaság a részemről, csupán nem akarok lesüllyedni ilyen mélyre. :P Jobb is, hogy nem jöttem össze ilyesmi lányokkal. A normális csajok meg félénkek és önbizalomhiányosak. :( Egyetérek, gusztustalan dolgokkal van tele a világ és ez nem jó. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!