Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régen se volt ennyire önbizalmuk a fiúknak a csajok terén?
Na akkor mindez csaj nézőpontból. Megyünk bulizni, és gyakorlatilag egy sört nem lehet meginni anélkül, hogy megfogják a s.ggemet vagy a mellemet. Ha ezek után leordítom akkor én vagyok nőietlen meg tapló.
Manapság sokkal agresszívabban nyomulnak a férfiak. A direkt elküldést se értik nemhogy a finom jelzéseketet. Ráadásul pofátlanul undorítóan nyomulnak. Az nem udvarlás, hogy fél óra beszélgetés után már olyan kiszólásokat enged meg magának amiért legszívesebben felképelném.
A lányok nagy része ehhez van szokva, emiatt sok esetben már fásultságból bunkó veletek. Nem feltétlenül nelked szól lehet hogy annak az X idiótának aki előtte már Y szor traktálta a 'kedvességével'.
Azt szerintem minden nő értékeli ha udvariasak vele és nem rögtön a 'kőkóla' típusú szövegek jönnek hanem van egy kis idő szemügyre venni a célszemélyt.
20/L
12:27
Szerintem az egész társadalomra reférne egy alapos erkölcsi megújúlás... De már ezzel elkéstünk... És a hatását mindenki érzi. :P
Én részben ezt a hülye médiát meg divatot okolom...(viva tv meg társai stbstb)...
Alig van már belőlünk normális fiú/lányból,és a sok hülyeség miatt alig lehet azt a bizonyos valakit megtalálni ...,pedig nem hiszem nagy elvárásaink vannak...sőt bizonyos értelembe semmi,csak legyen normális,értelmes....
Dehát sajnos egy olyan világba születtem(tünk) ahol menőbb ha egy sz*r vagy,minthogy rendelkezel emberi értékekkel...
Nem pártolok senkit,vagyis de a normális réteget,de tény,hogy nagyon elrohdtak körülöttünk a dolgok..
12:35
Igen, igen, Viva TV. :P :( Nem csípem és szerintem teljesen eltorzítja a tiniket... Én is utálom ezt a világot... És szomorú vagyok, hogy ebbe születtem bele.
12:52
O_O Gratulálok csodás feltételezésedhez... A következő mi lesz, he? Most dobom el az agyam! :P
13:02
Hány éves vagy, kisfiam? :) Mert az értelmi szintegy zagyjából zéró...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!