Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Ti szoktatok a zuhanyzóba pisilni mikor mentek zuhanyozni? Azt ugye mindenki tudja, hogy a fiúknak az olyan mint egy 2. wc, és nektek?
Figyelt kérdés
2011. okt. 12. 20:07
1/39 anonim válasza:
hozzáteszem ott van még a csap a fa bokos iskola stb... :D
3/39 anonim válasza:
Fiúknak? Aha, biztos, valakiknek, nekem nem, nem vagyok igénytelen tahó, szóval ne általánosíts kérlek. Nem hugyozók magam alá, csapba szoktam.
21/f
4/39 anonim válasza:
Úgyse vallják be, hogy összehugyoznak mindent.
5/39 A kérdező kommentje:
Ó bocsánat a tévedésért, de én most csak a zuhanyzóra lennék kíváncsi :)
2011. okt. 12. 20:11
6/39 anonim válasza:
Én is szoktam a zuhanyzóba pisilni x'D
Csak mikor zuhanyzok természetesen...
15/f
7/39 anonim válasza:
nem, kérdező, a lányok nem disznók
9/39 anonim válasza:
én nem. és ahogy egyre többet hallom, tényleg, már tudom, hogy a pasik ilyen tahók.. köszi hogy figyelmeztetsz. többet nem felejtem el.
10/39 anonim válasza:
A lányok :
- nincsenek testnedveik, ha mégis, azt csak izzadással távolítják el;
- nincs bélgázuk;
- nem szeretik a szexet;
- nem büfögnek;
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!