Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Ti szoktatok a zuhanyzóba pisilni mikor mentek zuhanyozni? Azt ugye mindenki tudja, hogy a fiúknak az olyan mint egy 2. wc, és nektek?
Nem szándékosan pisilek bele, hanem beállok a zuhanykabinba (nincs kád) és mikor jön rám a meleg víz akkor vizelési inger tör rám és ennyi. Nincs kedvem csurom vizesen elmászni a WC-ig összepocskolva mindent. A vizelettől csak a begyepesedett sznobok irtóznak akik attól is sírógörcsöt kapnak, ha kicsit sáros lesz a kezük. Én úgy gondoltam a férfiak nagyobb százalékban csinálják ezt, de úgy tűnik inkább a lányok :p
(uszodában nincs ilyen ingerem mielőtt belekötne valaki)
Igen, szoktam pisilni...akkor is, ha elmegyek közvetlen előtte. Egyszerűen rám jön. Úgyis leviszi egyből a folyóvíz... nem tudom, mi ebben akkora gáz. Természetesen a fürdővízbe nem szoktam, hogy utána még abban ázzak...
22/L
én bele is szoktam szarni a kádba, olyan jó csokifürdőben tisztálkodni
Dr. Disz Nóra
én a kádbahugyozást 10 eves koromba abbahagytam,mert rajöttem hogy utanam az egesz csalad ott fürdik
16\f
12 éves koromban megesett 1-2 szerzuhanyzóban:D Már nem csinálnám soha, amúgy is kádban fürdök, de nem ítélem el aki zuhanyzás közben pisil, egyből leviszi a víz, szóval mi ebben a gáz? az meg úgy is a szennyvízbe megy.
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!