Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 17-től 25 éves korosztályban lévő fiúknak miért nincsenek érzéseik? Egyátalán vannnak érzéseik a férfiaknak?
Nincsenek érzéseink.
Sírni meg azért nem sírunk, ha fáj valami, mert idegrendszerünk sincs, ami a fájdalmat közvetítené.
Köszi így a férfiak nevében, hogy általánosítasz. Miért ne lennének érzéseink? Attól, hogy nem sírunk úton-útfélen, még vannak érzéseink.
"Suliban is bandákban nyomulnak, verik a gyengébbet, kötekednek mindenkivel" Az összes férfi ilyen lenne?:D
"és csak a szex érdekli őket." Ezt meg verd ki a fejedből... 22F
Ez nyilvánvalóan nem így van... Bár az is egy érdekes iskola lehet, ahol mindennapos a verekedés... Ahová én jártam -nem is olyan régen- ott nem ez volt a jellemző, hanem sokkal inkább az összetartás...
A pasiknak is vannak érzelmeik felénk, nekem is vannak, és sírtam is már, ha valami nagyon fájt, de nem érzem e miatt magam sem kevésbé keménynek, sem kevésbé férfiatlanabbnak... Bár én sem sírtam bárki előtt... És egy férfi sem szeret mások előtt sírni...
17-25 eves Nyuszika megiszik egy uveg sort.
Leul fejbeb@ssza magat egy baseball utovel, utana recskazik egyet.
Majd elegeulten azt mondja:
"Ez az elet! Pia, Bunyo, Sex..."
Eszedbe se jutott, hogy talán nem verjük nagy dobra, ha fáj valami?
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!