Csak nekem van herótom a ValóVilágtól a 14-18 éves korosztályban?
Egyrészt az még mindig röhejes, hogy valaki azt hiszi: volna bármi értelme egy ilyen műsort színészekkel eljátszatni. Ez nem naívság, hanem szimpla gondolkodás. De talán majd idősebben megérted.
A másik meg. Nem gondolod, hogy egy olyan műsor gyűlölete, amit nem kötelező nézned (ergo le is szarhatnád nagy ívben), nem több, mint gyerekes vergődés?
nem egy videó bizonyítja hogy kamu, felvett sz4r az egész, és hogy mindenkinek megvan a maga szerepe
nem, nem hiszem hogy gyerekes, mert tudod, mindig, minden egyes tanítási nap erről folyik a szó az osztályomban és már olyan szinten megutáltam ezt az egészet hogy a legszívesebben 1 molotov koktélt dobnék villára...
nem tetszik, nem is nézem, de akaratlanul is hallok róla minden tanítási nap...
A ValóVilág már az első eresztésnél is egy hordó fos volt, nem tudom, minek kellett negyedszerre is megmelegíteni ezt...
Elsőnek meg ment a mínusz.
akkor nézd te is aztán hátha megszereted..
mondjuk most már uncsi..
csak a vége lesz érdekesebb
"nem egy videó bizonyítja hogy kamu, felvett sz4r az egész, és hogy mindenkinek megvan a maga szerepe "
lol
Mutathatnál egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!