Csak nekem van herótom a ValóVilágtól a 14-18 éves korosztályban?
Figyelt kérdés
Már az indulás óta gyűlölöm az egész műsort, undorodok azoktól a férgektől akik a villában színészkednek, amit az emberek többsége még be is vesz... Hogy lehetnek az emberek ilyen naívak, és hülyék?2011. ápr. 26. 14:34
21/31 anonim válasza:
15:10 es nem egeszen,Gigiek akkora habot csinaltak a furdokadban hogy ujra kellet venni a jelenetet.
22/31 anonim válasza:
Te most komolyan nem érted, hogy mit mondok? Az első, általam linkelt videó egy összefüggő beszélgetés, ami közben bajosan megy el másik nadrágért erzsi.
23/31 anonim válasza:
A kérdésre válaszolva: a TV-ben felőlem mehet, mindig lesz aki nézze, csak egyszerűen mindenütt erről beszélnek, és ettől van herótom.
24/31 anonim válasza:
15:14 es es ez szerinted most mire bizonyitek?
25/31 anonim válasza:
Arra te sokeszű, hogy az összevágás a magyarűzat arra, hogy Jerzyn egyik pillanatban ilyen nadráűg, aztán hírtelen másik. Szánalmas, hogy ezt még külön el kell magyarázni.
26/31 anonim válasza:
Az nem egy összefüggő beszélgetés, csak annak látszik vágás miatt.
27/31 anonim válasza:
Tessék nézd meg nagyokoska, hogy mennyire összefüggő az a beszélgetés. Itt már látszik mikor veszi át a nadrágot jerzy. 3. video az.
28/31 anonim válasza:
és honnan veszed hogy aki nézi az nem gondolja azt hogy "színészkedés"? attól még nézhetik az emberek és röhöghetnek (néha)...nem értem mért kell hisztizni
29/31 anonim válasza:
15:20 as vagyok.
Azt mondom en is hogy ez osszevagas nem csalas,most mit kell beszolni?
30/31 anonim válasza:
Bocsi, félreértettem a dolgokat, de Neked van igazad. Az ne bizonyíték semmire, csak arra, hogy összevágottak a jelenetek. Ami igazából evidens, hisz egy nap eseményeit egy szűk órába kell belepréselni, tehát igyekeznek lényegre törni még egy beszélgetésen belül is. Nem értem, hogy egyes embereknek ez miért jelent problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!