Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Csak nekem van herótom a...

Csak nekem van herótom a ValóVilágtól a 14-18 éves korosztályban?

Figyelt kérdés
Már az indulás óta gyűlölöm az egész műsort, undorodok azoktól a férgektől akik a villában színészkednek, amit az emberek többsége még be is vesz... Hogy lehetnek az emberek ilyen naívak, és hülyék?
2011. ápr. 26. 14:34
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Tartsunk ki, már csak néhány hét és vége. Aztán fognak róla beszélni még egy-két hétig, fél év múlva pedig már azt sem fogja tudni senki, hogy ki az a VV Alekosz meg VV Béci.
2011. ápr. 26. 14:54
 12/31 anonim ***** válasza:
40%

14:50, parancsolj:

http://www.youtube.com/watch?v=P0qQ2nsVp3E&feature=player_em..

erzsi nadrágját figyeld :)

2011. ápr. 26. 14:59
 13/31 anonim ***** válasza:
0%

14:59

Igen, ahogy sejtettem. Ezzel a linkkel csak azt támasztottad alá, amit korábban mondtam: aki szerint megrendezett, meg mittudomén, az szimplán képtelen gondolkodni.

2011. ápr. 26. 15:02
 14/31 anonim ***** válasza:

És egy másik:

http://www.youtube.com/watch?v=5OyELOioi0k&feature=related

Felhívnám a figyelmed arra a mondatra, hogy "Olyan hab volt, nem tudtunk forgatni."

2011. ápr. 26. 15:03
 15/31 anonim ***** válasza:
(Ja, ha nem értenéd: ez a videó annyit "bizonyított be", hogy az egyórás napi összefoglalókat összevágják. Aki ezen videó előtt nem jött rá, az egy idióta.)
2011. ápr. 26. 15:03
 16/31 anonim ***** válasza:
46%

"Igen, ahogy sejtettem. Ezzel a linkkel csak azt támasztottad alá, amit korábban mondtam: aki szerint megrendezett, meg mittudomén, az szimplán képtelen gondolkodni."

Valóban, képtelen vagyok elképzelni, hogy tudja egy ember a nadrágját néhány ezredmásodperc alatt kicserélni, miközben egy helyben áll. Ráadásul kétszer.

2011. ápr. 26. 15:04
 17/31 anonim ***** válasza:

Jerzy nadragja nem ujrafelvett jelenet,ezt mar kiveseztuk.gigiek jelenete tenyleg ujrafelvett jelenet ez teny.

a legujabb,ezt nem lehet felremagyarazni.

04:00tol

[link]

persze ettol meg nem mondom azt hogy kamu az egesz,de ujrafelvett jelenetek vannak.

2011. ápr. 26. 15:06
 18/31 anonim ***** válasza:
40%

"(Ja, ha nem értenéd: ez a videó annyit "bizonyított be", hogy az egyórás napi összefoglalókat összevágják. Aki ezen videó előtt nem jött rá, az egy idióta.)"

Kár kapálóznod, az összefoglaló anyagát nem veszik fel újra. Ez a csaj egyértelműen forgatásról beszél.

2011. ápr. 26. 15:06
 19/31 anonim ***** válasza:
15:04 es ez egy osszevagott verzio,ha ujrafelvett lett volna akkor raszolnak a nadragert.Nezd meg a fenti videot Alekosznak is lett szolva hogy vegye vissza a pulcsit.
2011. ápr. 26. 15:08
 20/31 anonim ***** válasza:
46%

15:04

i9orfudzirozugrigh :'DDDDDD

Te komolyan ennyire OSTOBA vagy? :D

Vagy nem tudod mit jelent az, hogy egy egész nap történéseit egyetlen kicseszett órában kell összefoglalniuk? X(

[link]

Parancsol.

A forgatást szintén nem annyira értem. Mármint. Te korábban azt gondoltad, hogy ezt a műsort te úgy láthatod a tévében, hogy közben nem is forgatják? :'D

Giginek ez az "elszólása" megint pont annyit árult el, hogy kamerával vették őket a szállodában. Horror cseszdmeg. Döbbenet.

2011. ápr. 26. 15:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!