Csak nekem van herótom a ValóVilágtól a 14-18 éves korosztályban?
14:50, parancsolj:
http://www.youtube.com/watch?v=P0qQ2nsVp3E&feature=player_em..
erzsi nadrágját figyeld :)
14:59
Igen, ahogy sejtettem. Ezzel a linkkel csak azt támasztottad alá, amit korábban mondtam: aki szerint megrendezett, meg mittudomén, az szimplán képtelen gondolkodni.
És egy másik:
http://www.youtube.com/watch?v=5OyELOioi0k&feature=related
Felhívnám a figyelmed arra a mondatra, hogy "Olyan hab volt, nem tudtunk forgatni."
"Igen, ahogy sejtettem. Ezzel a linkkel csak azt támasztottad alá, amit korábban mondtam: aki szerint megrendezett, meg mittudomén, az szimplán képtelen gondolkodni."
Valóban, képtelen vagyok elképzelni, hogy tudja egy ember a nadrágját néhány ezredmásodperc alatt kicserélni, miközben egy helyben áll. Ráadásul kétszer.
Jerzy nadragja nem ujrafelvett jelenet,ezt mar kiveseztuk.gigiek jelenete tenyleg ujrafelvett jelenet ez teny.
a legujabb,ezt nem lehet felremagyarazni.
04:00tol
persze ettol meg nem mondom azt hogy kamu az egesz,de ujrafelvett jelenetek vannak.
"(Ja, ha nem értenéd: ez a videó annyit "bizonyított be", hogy az egyórás napi összefoglalókat összevágják. Aki ezen videó előtt nem jött rá, az egy idióta.)"
Kár kapálóznod, az összefoglaló anyagát nem veszik fel újra. Ez a csaj egyértelműen forgatásról beszél.
15:04
i9orfudzirozugrigh :'DDDDDD
Te komolyan ennyire OSTOBA vagy? :D
Vagy nem tudod mit jelent az, hogy egy egész nap történéseit egyetlen kicseszett órában kell összefoglalniuk? X(
Parancsol.
A forgatást szintén nem annyira értem. Mármint. Te korábban azt gondoltad, hogy ezt a műsort te úgy láthatod a tévében, hogy közben nem is forgatják? :'D
Giginek ez az "elszólása" megint pont annyit árult el, hogy kamerával vették őket a szállodában. Horror cseszdmeg. Döbbenet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!