Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 17-től 25 éves korosztályban lévő fiúknak miért nincsenek érzéseik? Egyátalán vannnak érzéseik a férfiaknak?
Figyelt kérdés
Azért tettem fel a kérdést, mert egyszer nem láttam még pasit sírni, hogy fájt volna neki valami, csak adják a keménylegényt, hogy ők milyen erősek. Suliban is bandákban nyomulnak, verik a gyengébbet, kötekednek mindenkivel és csak a szex érdekli őket.2011. szept. 30. 10:09
11/18 anonim válasza:
lol :D
izé ööö.... látszik te nem keresel csak nézelődsz...
12/18 napietus válasza:
mondjuk sírós pasi nem is igen kell senkinek...ugyanúgy vannak érzéseik, de az gáz, ha egy pasi mások előtt, főleg nők előtt sír. ez alól egy kivétel létezik, a haláleset.
29/N
14/18 napietus válasza:
ja, vagy mikor örömében, az is oké még. pl. apám is könnyezett az esküvőmön, meg állítólag amikor megszülettem, akkor is, de nyilván nem bánatában :D
15/18 anonim válasza:
Most őszintén, neked kellene egy érzelgős fiú aki sír meg panaszkodik? Nalátod. A fiúk azért kemények és ridegek, mert ez kell nektek. Csak sokan túllépik a szintet. Hidd el, hogy négyszemközt a legtöbb nem olyan. Csak mivel tudják, hogy ez kell nektek (még ha nem is ismeritek be)egymással is rivalizálnak.
16/18 anonim válasza:
Ha fáj valami jah nem verjük nagy dobra, és ugye vannak az embereknél is alfahím harcok és ezért szemétkedik egyik a másikkal. Megvédem magam ha ilyen van de olyan világról álmodok amiben mindenki békében él és nem lógatják egymás szájába a f@szukat mint itt...
Volt pár animesorozat (dráma) amin megkönnyeztem, mondjuk kb az ismerőseim (fiúk) 80%-át tuti nem hatná meg semmi
F18
17/18 anonim válasza:
Nekem vannak érzéseim, és igenis, alkalmanként sírni is szoktam. Nem járok "bandában", nem kötekszem senkivel és nem csak a szex érdekel...Nem kellene általánosítani...
18/18 anonim válasza:
Vannak érzéseik ugyanúgy mint bárki másnak, csak rendkívül kevés embernek mutatják meg, ha sikerül olyan bensőséges és mély kapcsolatot kialakítania, bármelyik férfi képes érzelmek kimutatásra, akár még sírásra is, hiszen nem szégyen az.De nem szeretek gyengének mutatkozni akárki elött. Szerintem csak megfelelő személy kell hozzá, végsősoron nekik is van szívük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!