Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak jobban számít a belső? Valóban?
(+férfiak-az önérzetesek kedvéért:)
Nagyban bizonygatják itt, h nekünk, nőknek fontosabb a külső, de fordítva nem így van. (Tudom, az általánosítás necces, de nem itt fogjuk megváltani a világot közös erővel...legalábbis nem most:)
Szóval várom azon maszkulin elv- és polgártársak életjelét, akik úgy estek szerelembe, hogy először a kedves lelkét szerették meg. Mert mondjuk pl. első körben kinézetre nem nyűgözött le a leányzó, megismerkedés után pedig annál inkább.
Tehát bizonyíték kell, nem ígéret, urak! :P
Figyelj, a külső önmagában alapból nem ér sokat, hiszen tudok én nekekd olyan buta, rib@ncokat mondani, akikkel én szóba sem álltam soha, mert nem is bírnék egy ilyen lányt elviselni sem.
De hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem a külső az, ami általában megfog először egy lányban.
Hosszú távon igen.
Rövidtávon, vagy amikor még csak ismerkedtek, fontosabb a külső.
Nekem sajnos nem megy úgy a szerelem, hogy nem tetszik eleinte a leányzó. Volt pár lány ismerősöm, akikkel beszélgettünk, egyre közelebb kerültünk egymáshoz, megszerettük egymást (szeretet, nem szerelem), aztán Ők később szerelemmel is szerettek. Nekem egyszerűen nem ment, mert a szerelemhez szerintem szükséges a szexuális vonzalom, amit egy csúnya lány nem tud kelteni bennem. Eléggé bűntudatom van emiatt, de nem tudok mit kezdeni vele. A belső is nagyon fontos természetesen, ne higyjétek, hogy csak valami mutogatni való plázacica kell, mert nem így van (amúgy sem az ilyen loty0'k az eseteim).
Amúgy a pontos kérdésre válaszolva, igen, a belső jobban számít, de ez nem jelenti, hogy a külső elhanyagolható lenne a belső miatt.
Köszönöm mindenki válaszát. Örülök, h értelmes kommentek érkeztek.
zöööld válaszolónak: sztem lehet fordítva is. Igen, először meglátjuk a másikat, semmi kétség. Viszont ott vannak a barátságból alakult szerelmek is. No, de ok, nem vitatkozom. :)
Nagyapámnak: akkor tessék lehetőséget adni, h megfogjanak a (bicikli)belsővel :D. De tényleg. :) A köv. válaszoló már bizonyította is, h néha érdemes túltenni magát az embernek az 1. nem pozitív benyomáson.
Sétálj Velem! Ne legyen bűntudatod! (Nagyon rendes vagy, h az van. Nem hiába estek beléd biztosan. :) Így vagytok kódolva genetikailag, nem tehettek róla. Nektek kell a fizikai vonzalom (is). Nem mondom, h a nőknek nem, nem leszek álszent. Azonban ahogy láthatjuk is, túl nagy hangsúly van fektetve a látszatra mindkét nem táborában, úgyh nincs mit egymás szemére vetnünk. Az igazi értékek meg elértéktelenednek.
Meg kellene találni az arany középutat! :)
Jól vagyon, igazolás elfogadva.
Látom, a dokitól hoztad, és nem hamisítottad. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!