Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak jobban számít a belső? Valóban?
(+férfiak-az önérzetesek kedvéért:)
Nagyban bizonygatják itt, h nekünk, nőknek fontosabb a külső, de fordítva nem így van. (Tudom, az általánosítás necces, de nem itt fogjuk megváltani a világot közös erővel...legalábbis nem most:)
Szóval várom azon maszkulin elv- és polgártársak életjelét, akik úgy estek szerelembe, hogy először a kedves lelkét szerették meg. Mert mondjuk pl. első körben kinézetre nem nyűgözött le a leányzó, megismerkedés után pedig annál inkább.
Tehát bizonyíték kell, nem ígéret, urak! :P
volt itt pro is és kontra is... Az igazság az ,hogy igenis létezik olyan ,hogy a lányt először a belső értékei alapján ismeritek meg. Ne felejtsétek már el h az internet korában élünk. Hány társkereső oldal, hány chat vagy fórum létezik? Még innen a gyakorikérdésekről is lehet ismerkedni úgy ,hogy a lánynak a külsejét nem is ismeritek. Nem mondom ,hogy minden esetben lesz is valami a dologból, de ha egy lány intelligenciája, humora, gondolatai már felkeltették egy férfi érdeklődését, akkor tényleg elképesztően előnytelennek kell lennie a lány külsejének ahhoz ,hogy megakadjon a fogaskerék.
Én személy szerint fiatalabb koromban is a belső értékeket tartottam fontosnak és nem annyira a külsőt (de azért igenis számított a külső). Mostanra viszont elértem oda ,hogy tényleg szinte csak a belső az ami alapján döntök. Elképesztő véletlen h pont egy olyan nőbe lettem szerelmes akinek a belső értékeit nehéz lenne megfelelően leírni ÉS iszonyatbrutálisan jó nő külsőre is. :D
Uff. Szóltam. :)
Pedig tényleg a nőknek fontosabb a külső, sőt a nőknek csak a külső számít!!!
Én voltam már olyan lánnyal, hogy külsőleg nem izgatott fel, csúnyácska volt, de olyan jól elbeszélgettem vele meg jó volt a humora, ő is kérdezgetett, elnevetgéltünk, ő is beszélgetett nem csak én, tehát belsőleg tök oké volt, így összejöttünk, és később beleszerettem és így már külsőleg is szépnek láttam:)
A lányoknak meg ha nincs meg 180 centi minimum a fiú meg nem izmso hanem vékony, vagy duci akkor nem is beszélnek vele, legyün kcsak barátok, meg nem tud férfiként tekinteni, undorítóak vagytok!!
Csak az iylen vasalthajú fülbevalós kis b*zik jönnek be nektek!
A nők a külsőre mennek kizárólag!
Én meg inkább leszek egy csúnya de jófej lánnyal mint egy s*ggfej gyökér nagyképű hazudós szép lánnyal aki azt hiszi övé a világ mert szép és a hülye műkörmeibe meg a külsejébe öli minden energiáját, undorodom az ilyenektől, fujj.
Már pedig ak iszép lány az el*ibancosodik meg nagyképűvé válik mert mindenki bukik rá, és így a fejébe száll, hogy mekkora menő, az ilyeneknek csak az lesz a koppanás amikor a 30at betöltik vagy a 40et és már nem lesznek szépek, akkor kutyának nem fognak kelleni, akkor jön majd előtérbe a belső, 30on túl nem számít már sokat a külső.
21f
A külső és belső egyaránt számít. Ha az egyik nem stimmel...
Ezt szerintem a lányok és fiúk is így gondolják.
22F
Ismét köszi a válaszokat! Míg én az igazak álmát aludtam, vkik már nagyon aktívak voltak. :D
Érdekes ez a netesdi, szent igaz, de nem volt kikötés, h fész tu fész, vagy esetleg a net segítségével járt-e így vki. :) (Csak zárójelben: én pl. jártam így. Valóban nem olyan, mint élőben, de van kamera, stb.)
Kedves utolsó! Elárulom, h én is ezt tapasztalom... viszont a férfiak is ezzel szembesülnek fordítva. Tudom, nem vigasz.
10:15-ös jól megfogalmazta. Ha az egyik sem stimmel... szívsz...:S
ma 10:15-ös vagyok!
Ilyen netesdi volt nekem is:D Ott csak a belsőjét lehet valamennyire megismerni a másiknak. A kinézet az más. Azért élőben mégis másképp néz ki valaki, mint a képeken... Persze, ha már látsz képet a másikról, akkor olyan nagy eltérés nem lehet. 22F
Ez nem feltétlen genetika. Persze, az is bennünk van (emberekben, nem csak férfiakban), de ez az én személyes "hülyeségem". Hidd el próbáltam viszonozni az érzést, de csak magunkat csaptam volna be, mert sosem tudtam volna igazán "úgy" nézni rá.
Múltkor a vasútállomáson láttam egy párt: Egy nyeszle, zsíroshajú, szemüveges pattanásos gyereket meg egy elég dagi (hurkás), szintén zsíros hajú, elég csúnya lányt. Nagyon igénytelen egy látványt nyújtottak, de ahogy gyengéden ott ölelkeztek, simogatták, megcsókolták egymást meg ahogyan néztek egymásra... hát annyira elszégyelltem magam, hogy én egy ilyen lány iránt nem tudnék így érezni. Pff... Pedig nem vagyok valami ösztönlény, nem dugásra kellenek a lányok hanem komoly, szerelmen és bizalmon alapuló kapcsolatra, de akkor sem megy, ha külsőleg nem tartom szépnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!