Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúknak jobban számít a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúknak jobban számít a belső? Valóban?

Figyelt kérdés

(+férfiak-az önérzetesek kedvéért:)

Nagyban bizonygatják itt, h nekünk, nőknek fontosabb a külső, de fordítva nem így van. (Tudom, az általánosítás necces, de nem itt fogjuk megváltani a világot közös erővel...legalábbis nem most:)

Szóval várom azon maszkulin elv- és polgártársak életjelét, akik úgy estek szerelembe, hogy először a kedves lelkét szerették meg. Mert mondjuk pl. első körben kinézetre nem nyűgözött le a leányzó, megismerkedés után pedig annál inkább.

Tehát bizonyíték kell, nem ígéret, urak! :P

2011. szept. 24. 00:29
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

"de azt gondoltam, h szódával elmegy." Ez tetszett:) Igen, abban megegyezhetünk.:)

Ez egy olyan dolog, hogy azért azt is figyelembe kell venni, hogy mi magunk hogyan nézünk ki. Én például nem vagyok egy adonisz, így a "fullos" lányok eleve kiesnek:D Átlagosnak tartom magam, így csak az átlagos lányoknál van esélyem. Magyarul az igényeink meghatározásánál magunkat is figyelembe kell venni:) 22F

2011. szept. 24. 23:37
 32/36 anonim ***** válasza:
23:37 - de az is megeshet, hogy egy szerinted fullos csajnak te 10/10-es vagy külsőre :)
2011. szept. 24. 23:51
 33/36 anonim ***** válasza:

ma 23:51!

Persze, megeshet:) De mennyi az esélye? Egy "fullos" lányt tisztelhetek benned?:)))

2011. szept. 24. 23:55
 34/36 anonim ***** válasza:
23:55 - fiú vagyok bocs :P
2011. szept. 25. 00:01
 35/36 anonim ***** válasza:
Ok:D Akkor nagyon mellé nyúltam:D Egyébként tényleg megeshet. Csak kicsi a valószínűsége. De ismerkedtem már "fullos" lánnyal és alakult is a dolog, csak még se lett semmi. De nem a külsőm miatt. Szóval én már ellőttem azt a kis esélyt is...:))
2011. szept. 25. 00:05
 36/36 anonim ***** válasza:
:D Ugyanez nálam is, én is átlagosnak tartom magam és egyszer egy "fullos" lány kezdeményezett nálam. Aztán nem lett semmi mert egy idő után alig tudtunk beszélgetni, nem volt közös téma stb... Azért írtam, hogy ilyen is van azért. :)
2011. szept. 25. 00:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!