Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúknak jobban számít a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúknak jobban számít a belső? Valóban?

Figyelt kérdés

(+férfiak-az önérzetesek kedvéért:)

Nagyban bizonygatják itt, h nekünk, nőknek fontosabb a külső, de fordítva nem így van. (Tudom, az általánosítás necces, de nem itt fogjuk megváltani a világot közös erővel...legalábbis nem most:)

Szóval várom azon maszkulin elv- és polgártársak életjelét, akik úgy estek szerelembe, hogy először a kedves lelkét szerették meg. Mert mondjuk pl. első körben kinézetre nem nyűgözött le a leányzó, megismerkedés után pedig annál inkább.

Tehát bizonyíték kell, nem ígéret, urak! :P

2011. szept. 24. 00:29
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Mindkettő nem így lássa a másikról. Főleg azok, akik rondábbak. De valóban a jó belső megszépít. Olvassátok el a "a csúnya királyfi"-t 1 perc se. XD
2011. szept. 24. 18:50
 22/36 A kérdező kommentje:

Walk! Szerintem mindenki így van vele. Ha tényleg nincs a másikban semmi vonzó, hiába a belső szépség. Nem is az ösztönlénységen múlik, és elhiszem, h megpróbáltad.

Nekem is van olyan, akire azt mondom, h nem tudnék beleszeretni, akármilyen rendes és kedves. Pedig van önkritikám, tudom, hogy hogyan nézek ki, és hogy nem válogathatok. Szóval csak azt akarom kinyögni, h nem hiszem, h rosszul kéne magad érzeni emiatt.

Arra még kíváncsi lennék, hogy egyáltalán semmit nem találtál így külsőre azokban a lányokban, akik belédszerelmesedtek? Belsőleg pedig teljesen rendben voltak, olyanok, amilyet el tudsz képzelni magad mellet? Tehát tényleg csak a külső volt az akadály?

2011. szept. 24. 22:59
 23/36 anonim ***** válasza:

Mondjuk nem tőlem kérdezted, de válaszolok én is.

Nálam volt olyan, hogy belsőleg rendben volt a lány és csak a külseje volt "akadály". De fentebb már írtam. Külsőleg és belsőleg is kell, hogy tetsszen valaki, másképp nem megy...

22F

2011. szept. 24. 23:02
 24/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszoltál. :)
2011. szept. 24. 23:13
 25/36 anonim ***** válasza:

Szívesen, ezért van ez az oldal:)

De nálad is így van, nem? Hiába "szép" egy fiú belseje, ha külsőleg nem tetszik neked. Hmmm?:)

22F

2011. szept. 24. 23:15
 26/36 A kérdező kommentje:
Szóval az eléggé elképzelhetetlen, hogy vkit annyira megszépítsen a belső, h túl tudjuk magunkat tenni a külsején? (Bevallom, én el tudom, de én reménytelenül romantikus vagyok. No, nem a sok lányregénytől, meg hálivúdi maszlagtól. Azt hiszem, ez születési rendellenesség. :D)
2011. szept. 24. 23:17
 27/36 anonim ***** válasza:

Nem elképzelhetetlen, de abban az esetben is kell, hogy külsőleg egy kicsit is tetsszen. Egyébként fiú létemre én is a romantikusabbak közé tartozom:D

Azonban, ha külsőleg egyáltalán nem jön be, akkor lehet neki akármilyen belseje. Vagy neked elég egy tökéletes belső és már szépnek is látod?:)

22F

2011. szept. 24. 23:19
 28/36 A kérdező kommentje:
Na, közben kérdőre voltál, amit részben meg is válaszoltam. :) Ugyanis azért tudom elképzelni, mert velem előfordult már, h vki nem jött be annyira. Nem mondom, h egyáltalán nem. De nem dobbant rá a szívem. Aztán ahogy megismertem (és megszerettem), egyre helyesebbnek láttam.
2011. szept. 24. 23:19
 29/36 anonim ***** válasza:

"Ugyanis azért tudom elképzelni, mert velem előfordult már, h vki nem jött be annyira. Nem mondom, h egyáltalán nem."

Ezek szerint, még is bejött valamennyire:)

22F

2011. szept. 24. 23:22
 30/36 A kérdező kommentje:

Igen, valamennyire azért be, de azt gondoltam, h szódával elmegy. Nem mondtam, h bűnronda, és ha addig élek sem, de eg sem fordult a fejemben, hogy még odáig leszek érte, meg vissza. Erre!... :)

Valóban kell vmi, legalább egy csekély szinten. Ebben megegyezhetünk. ;)

2011. szept. 24. 23:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!