Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért szeretik, ha a férfinak meg kell küzdeni érte?
Ez így van rendjén!!Kell a f@sznak egy könnyen kapható kis lotyó!Nekem jó ez így,akinek nem az járjon k@urvákhoz,azt egyből megkapja ha van egy kis pénzecskéd.....
Vagy menjél el hím ringyónak és akkor majd a nők szednek fel téged....:D
26/F
18:00
Te ne fuss de a férfi fusson mi?:D majd felnősz kislány.
Évtizedekig? Akkor már baj van!
Amúgy meg jó, ha egy férfi erős, határozott, célratörő, ha érezzük, hogy tényleg akar minket és ettől nem tántorítják el a nehézségek. Nem kell puding pasi szinte senkinek. (Az erő nem egyenlő a bunkósággal, ezt csak a pudingok hiszik, meg a tapasztalatlan tini cicababák)
Általában azt sem szeretnénk, hogy könnyen kaphatónak gondoljanak minket.
De ha valakiért nagyon sokáig kell küzdeni és semmi eredmény, akkor sajnos nagy az esélye, hogy az illetőnek nem is kellesz igazán, csak legyezgeti a hiúságát, hogy odavagy érte. :(
ma 17:29 nehogy azthidd hogy ez olyan könnyű:Degyrészt ugye, ott van annak a veszélye hogy én szeretek jobban. és az gyilkos, mert nincs nehezebb feladat annál, hogy fenntartsam a férfiban az izgalmat miközben megmutatom neki hogy valójában mennyire szeretem. másrészt pedig... néha bizony minden nőnek (szerintem legalábbis) jól esne egyszerűen csak egyszerű nőnek lenni, és ha szexelni akar szexelni. az a sok körítés... jahj neee nevedd le a bugyim, miközben magadban ordítod hogy na gyerünk szedd már le basszus...:D ez az egész értetek van, de én nem panaszkodom mert megélem ezeket a "játékokat", és szeretem őket. de értetek van, tálcán, nektek csak azt kell csinálni amire tényleg vágytok, és senki nem ítél meg érte... nézd meg a vilgáot. ha a pasi szexelni akar, akkor egyzserűen ezt tudatja a körülötte élőkkel. ha szereti a nőt ,elmondja, az meg örül. ha nem szereti, a nő beszopta, és próbálkozhat, és játszhat, és mehet a dráma, de a pasinak marad a szimpla passzív szerep.
...egyébként ne mond hogy köcsögség, a te farkad is erre áll ;)
ma 18:02
ííígy van. tudod, mint a vadász meg a szarvas. a szarvas megrázza a fenekét, a vadász futni kezd. ha a vadász lelassít, a szarvas megáll, htárapillant, és várja hogy újra utánaeredjen. a vadász újra elindul, a vad meg szalad. ha a vadász neadjisten letérne, esetleg ksizemelne egy disznót :DD a szarvasnak az a dolga, hogy szépen megriszálja előtte a s*ggét, hogy újra felfigyeljen.
ha hagyja magát egyből agyonlőni vége az egésznek és felzabálják vacsira. de mégsem üldözhet ő:D
18:19
az én farkam tuti nem erre áll:D
hanem ha őszinte a nő és nem játszik semmit, nem kell itt hazudozni meg ilyenek, azt utálom, sosem fogom megérteni a nőket:D soha épp ez a baj a sok taktikázás, de ez a pasiknál is megy, csak más taktikák, el sem hinnéd, még ravaszabbak:D
héhéhé
ez nem hazugság. ezt kikérem magamnak:D
nem, egyébként tényleg nem az. mindig őszinte voltam ilyen téren, minden pasimmal v pasijelöltemmel v aki akart tőlem valamit. sosem mondtam hogy "talán" mert olyan nem létezik. nem mondtam nemet ha igent akartam és nem mondtam igent ha nemet akartam. ez nem erről szól. talán annyi hazugság lehet a dologban, hogy hiába gebedek bele akkor is azt mondom az első randin hogy nem fekszem le veled, nem elvárások miatt, hanem mert akkor valóban elvesztem az érdeklődésed.
de önmagában ebben semmi hazugság sincs:) persze vannak a "rejtettsázmról csörgetős, kamumsncímes" lányok, de az egy teljesen más kategória.
én csak tudom hogy ki felett milyen hatalmam van, és kihasználom ezt - néha nem is tudatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!