Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért kell a fiúnak/férfinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell a fiúnak/férfinak kezdeményeznie?

Figyelt kérdés

Már sok kérdés firtatta ezt bizonyos háttérrel. Én tényleg nem értem. A nők az egyenjogúságért harcolnak, akkor meg hol a logika? Szeretnék minél több érvet a férfi kezdeményezés mellett és ellene is. Mindenkit felpontozok, aki értelmesen fogalmazza meg.

16/F

2009. dec. 21. 16:47
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
61%
Első vok. Nem ezt akartam kihozni belőle. Szal csak az egyenjogúságról írtam. félreértetted
2009. dec. 21. 17:15
 12/36 anonim ***** válasza:
61%
17:09 azt hiszem igazad van... 15/L
2009. dec. 21. 17:16
 13/36 anonim ***** válasza:
61%

Akkor lesz itt igazi egyenjogúság, amikor valaki szabadon választhatja meg a saját nemét. Aki pedig férfi szerepre tör, megteheti...

Vannak bizonyos dolgok, amiket nem is célszerű felcserélni, mert attól már az egész értelmét vesztheti..

2009. dec. 21. 17:18
 14/36 A kérdező kommentje:

Na azért jött ide sok értelmes válasz, amikért kösz :)

Egy van amivel szerintem csak védekezik pár nő, hogy leqrváznák. Szerintem ez nem igaz. Én már láttam női kezdeményezést és nem "qrvázás" lett belőle, hanem a férfi meghívta egy italra. Szerintem egy józan, épeszű ember ilyenért nem ítél el egy nőt. Várok még válaszokat.

2009. dec. 21. 17:29
 15/36 anonim ***** válasza:
77%

Én például azért nem kezdeményezek mert egy kicsit önbizalomhiányos vagyok és félek hogy kiröhög a srác hogy egy ilyen kis csúnyaság akar tőle valamit. de ha barátkozni akarok akkor ilyen gond nincs,mindig én kezdek nyitni a hozzám hasonló emberek felé.

15/L

2009. dec. 21. 17:33
 16/36 A kérdező kommentje:
17:33 Sokszor én is emiatt nem kezdeményezek :D
2009. dec. 21. 17:35
 17/36 anonim ***** válasza:
61%
Hát, h a 17:05ösre visszautaljak. Ő pl. nmem qvázta le, csak elzavarta. Amin azért érződik, h már ez vmilyen szinten lealacsonyítás jele. Meg annak a jele, h nem becsüli meg, azt amelyik odamegy hozzá. 15/L
 18/36 anonim ***** válasza:
48%
Nem a zár nyitja a kulcsot :D
 19/36 anonim ***** válasza:
39%
17:35 vagyok. Azon gondolkoztam, h lehet h azért nem becsüli az a bizonyos ember azt a nőt, aki odamegy hozzá, merthogy azért nem kell megküzdeni. És ez nem hozza elő a vadász ösztönt. Vagy a fene se tudja..:P 15/L Vikk.
2009. dec. 21. 17:38
 20/36 A kérdező kommentje:
Ez nem igazán így van 17:38 xD Sokszor (ahogy már valaki írta) nincs elég önbizalma egy fiúnak odamenni egy lányhoz, ha még el is zavarják többször, akkor már el is veszti a maradékot (pl.: az egyik legjobb haveromat dobták, én meg fel akartam vidítani és elvittem bulizni. Nem volt épp formában szóval vagy 20 elküldték. Azután 2 hónapig nem ment sehova csak otthon gubbasztott.) Ha odamegy hozzád egy lány az legalább az önbizalmadon dob. Lehet, hogy elküld, mert nem jössz be neki, de ezt minden fiú is vállalja, amikor odamegy egy lányhoz.
2009. dec. 21. 17:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!