Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy nőnek vagy egy férfinak kell kezdeményeznie?
Találkozókra, beszélgetésekre, akár levélben, akár élőben - főként ezekre gondolok.
A pasinak kéne ráírnia a lányra, vagy fordítva?
És a lány addig üljön várakozva, amíg a srác nem lép?
ha már a nők annyira akarták az emancipációt... persze, mivel MINDENKINEK ugyanaz JÁR, nemtől függetlenül. :P
és elmondom, h ettől függetlenül egy férfi, aki arra se képes, h odamenjen egy nőhöz, aki tetszik neki, ÉS ezt az emancipációra fogja, az... hogymondjam... töketlen és szánalmas. :P
ja és mielőtt megkérdezed: én mentem oda már pasihoz, aki tetszett (nem egyszer). Ha én lány létemre nem vagyok töketlen, elvárom ezt a pasiktól is. :P
Én szertek vadászni, szóval csajok maradjatok nyugton, had kezdeményezzek.
Ja ennek az is az előnye, hogy a lúzereknek nincs esélyük.
ez nincs törvényben megírva, hogy kinek kell és kinek szabad!
1, ha a pasinak tetszik a lány és a pasinak van önbizalma, ergo nem utasították már el vagy 100x, akkor a pasi oda is fog menni!
2, ha a pasinak nincs önbizalma, ami lehet azért van mert csúnyának tartja magát a lányhoz képest, vagy fél kezdeményezni, vagy ilyenek, akkor a nő is nyugodtan kezdeményezhet!
3, ha a nőnek nagyon tetszik a pasi de tudja h a pasi nem mer odamenni hozzá de a nő tényleg meg akarja ismerni, akkor félreteszi a női büszkeségét és odamehet!
Mert ha a nőnek is ugyanúgy kell a pasi és tetszik neki és szeretné, akkor nehogy már azon múljon hogy azért nem jönnek össze mert Ő A NŐ!
vicc az egész.....
27/f
is-is én úgy vagyok ezzel, hogy 50-50% ban kezdeményezzenek, és később is mindent fele-fele arányban osszanak meg, pl. házimunka, gyerek nevelés, mindent, ez így igazságos.
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!