Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a férfinak kell kezdeményeznie?
Az kezdeményez aki akar...de ha egyik sem akkor egy esélyes kapcsolat elúszott...nekünk kell határozottnak lennünk és megtenni az első lépést...a kapcsolatban a felek egyenrangúak, de a férfi képviseli az erőt, a nő a gyengédséget...a legjobb ha mind2 fél határozott, de a férfinak mindenképp annak kellene lennie! Ha nincs elég mersze kezdeményezni akkor az élet többi területén is meghátrálhat...a nőknek kell a biztonság érzet amit a férfi nyújt! Mondjuk a mai korcsosult világban a r1biknek csak fax meg pénz kell...a sok kanos pasinak meg csak pina...de én most felnőtt emberekről írtam nem az éretlenekről...
21F
Mert mégis csak ő a férfi. :D Hagyjuk meg mi nők, nekik ezt a tisztet. Erre nincs más magyarázat. Ha meg a férfi nem veszi a kis apró jeleket, hogy érdeklődsz iránta, akkor felejtsd el őt, a következőnél majd összejön. :)
Lehet, hogy régi módinak tűnök, de szerintem egy nőnek legyen tartása, becsülje annyira magát, hogy megvárja, míg a pasi kezdeményez. A párkapcsolatban se a nő fogja a gatyát hordani, hanem a pasi. :)
A pasié az első lépés. :)
Azért mert a férfiakban van "vadászösztön", és normál esetben az a feladatunk, hogy elvarázsoljuk, meghódítsuk azt akit választunk. A vadászösztön olyan mint nálatok a "nem ösztön" azaz olyan dolgokra is nemet mondtok, amit valójában akartok... idővel a nemből úgyis igen lesz. De ehhez a férfi meg kell hódítson. Ez részetekről egy teszt. Ti minőségre mentek, mi mennyiségre. Ahhoz hogy elhiggyétek, hogy nem azért keres titeket, hogy a mennyiség eggyel több legyen, ahhoz nekünk kell tennünk. Azaz mi vadászunk, és ha tényleg szeretünk titeket bármit megteszünk. Nézd meg a nem kellesz eléggé című filmet, sok okosság van benne.
Ha esetleg férfi vagy, akkor nyilván úgy olvasd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!