Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azt várná hogy randira hívjam?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt várná hogy randira hívjam? Na ne.26/N

Figyelt kérdés

26 éves nő vagyok,egy hete ismerkedtem meg eg társkeresőn egy 28 éves férfivel ( vagy inkább fiúval?)

Minden nap ír, elmondása szerint nagyon tetszek neki, és el sem hiszi, hogy ilyen szép nő érdeklődhet iránta ( pedig szerintem nincs ka neki sem panaszra a külsőt illetően). A lényeg, hogy bár egy városban lakunk, de még mindig nem találkoztunk. Az elmúlt napokat végigdolgozta, de most szabad. Érdeklődött is, hogy mit csinálok szerdán, csütörtökön, pénteken, mert akkor neki szabadnapja van. Mondtam, hogy akkpr jó lenne találkozni és személyesen megismerni egymást.Nagyon örült neki, de tegnap este megint csak facebookon írt, meg érdeklődött a napomról,de nem volt kedvem jópofizni, úgyh el is köszöntem hamar. Meg olyanokat ír, hogy reméli rólam álmodik éjjel, mert akkor lát valami szépet álmában...ma megint nem hívott, épp az imént jött messengeren egy szia gyönyörűm,mi újság üzenet, de már válaszolni sincs kedvem. Van egy közös ismerősünk, elmondása szerint nagyon félénk a srác, nincs senkije ( mert felmerült bennem, hogy csak szédít).Ő maga meg azt mondta, hogy eddig mindig rosszul válaszott, reméli, most másként lesz.

HóNekem meg elegem van. Ez tiniviselkedés. Egy frfi ha akar valamit, felhívja a nőt, hogy szia, ráérsz este (v holnap), megihatnánk egy kávét. Mondjuk. Vagy valami ilyesmit. Lehet, hogy tényleg ilyen félénk, de nekem meg nem kell olyan férfi (gyerek), aki még randira se tud elhívni.

Most ilyenkor mit lehet tenni?

2015. nov. 12. 18:29
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

azt hiszem le is iratkozom erről a kérdésemről, mert amit most ez a legutolsó írt, az az legalja. komolyan,mintha az agyam szívták volna ki csak fogtam a fejem a sötétségen.

olvasol te egyáltalán? elolvastad a kérdést?

jesszus én meg leállok egy ilyennel.

nagyasszony? díva? "ollárióóó" :D végem van tőled.

2015. nov. 12. 20:42
 32/37 MolotovPunk ***** válasza:

Na végig olvastam mit írtál le,de annyit mondhatok erre,hogy elvagy te tévedve nagyon kedves kérdező.

Várod a sült galambot a szádba.Nekem csak az jön le.

Félénk a srác,tehát valószínű nem fog kezdeményezni,te pedig a makacsságod miatt nem fogsz...

Most komolyan,sajnáljunk téged emiatt,hogy nem jön össze a dolog?Nem tudlak.

Ui:egyébként valaki írta előbbiekben,hogy lehet elhívott volna randira téged a srác,ha nem lettél volna már a beszélgetés elején flegma és nem koptattad volna le finoman őt...

Ha én lennék a srác helyében,ezek után el sem hívnálak már.

(Mondjuk szerencsére én nem vagyok félénk típus legalább.)

2015. nov. 12. 23:47
 33/37 MolotovPunk ***** válasza:

Egyébként keress magadnak olyan pasit,aki nyomul rád és nem félős.

Bár stílusodból ítélve képzelem milyet találnál. :D

2015. nov. 12. 23:49
 34/37 anonim ***** válasza:

Kérdező, nem értem, hogy miért támadnak itt le ennyien. Srácok, szerintem ha figyelmesen végigolvassátok amit kérdezett az illető, akkor láthatjátok, hogy mi a problémája, nem kell sértegetni.

Én nem láttam a beszélgetéseteket, de lehet, hogy a fiú azt gondolja, hogy túl jó vagy a számára, nem akar csalódni és egyszerűen fél. Óvatosan célozhatnál rá, hogy akkor lesz-e valami személyes találkozó. Azzal én is egyetértek, hogy ő hívjon el az első randira, aztán utána ha megismer lehet, hogy férfiasabbá válik! : ) Az első kis lökésben segíthetsz neki, ha már ennyire félénk. Ennyit megér. Sok sikert!

2015. nov. 13. 16:22
 35/37 anonim ***** válasza:

Remélem azért még visszaolvasod a válaszokat!

Azokkal ne foglalkozz, akik leszólnak, akik a saját csalódásukat vetítik ki rád, és ítélik meg a személyiséged (nagyasszony meg hasonlók).

Mintha magunkat olvasnám. Voltam ilyen helyzetben pár éve.

Ugyanilyen típusú férfival (?) ismerkedtem meg. Irogattunk egymásnak 4 hónapig. Hogy miért ilyen sokáig? Más városban laktunk, ő pesti volt, én később költöztem oda. Egy több éves kapcsolaton voltam túl, nem feltétlenül akartam komoly kapcsolatot (ezt neki nem mondtam), de jó volt vele beszélgetni, és terveztük a randit.

Felköltöztem, és akkor is úgy viselkedett ő is, mint amit leírtál. Dolgozott, aztán el kellett utaznia a munkája miatt. Amikor visszajött, akkor találkoztunk. De akkor is én kerestem, hogy akkor mikor lenne jó, és ő írta meg a napot és órát. :)

Jól alakult a randi, de nem feküdtünk le (első randin nálam ez kizárt, és nem az illem kedvéért, hanem mert az randi, ismerkedés, nem a szex az első).

Aztán megint találkoztunk, izzott köztünk a levegő. Majd eltűnt napokra, dolgozik, nem ér rá stb.

Utána már csak keveset beszéltünk, egyszer még találkozunk, aztán hagytam, továbbléptem, nem kerestük egymást.

Megismertem mást, most is vele vagyok, de ez a férfi meg 1 év múlva írt egy "remélem jól vagy, mi újság?" üzenetet fb-on... nem folytatom, mert nem rólam szól ez az egész.

Nagyon nehéz az ilyen félénk pasikkal, bátorítani nagyon-nagyon sokat kell őket, mert valószínű annyi csalódás érte őket (esetemben erre gyanakodtam, de sosem beszélt a múltjáról), hogy nehezen nyílnak meg, és kezdenek új kapcsolatot.

És ő is ilyen, hogy nem bánja, ha inkább eltűnik a nő az életéből, de sérülni nem akar.

Nehezen fogtok előrejutni, de ha bírod türelemmel folytassátok.

2015. nov. 13. 18:55
 36/37 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. 34-es: de írta a kérdező, hogy mondta neki, hogy személyesen is találkozhatnának, amikor a fickó írta, hogy mikor szabad.
2015. nov. 13. 19:00
 37/37 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat. 35ös, neked külön, hogy írtál privátban, mert már leiratkoztam innen, de ezért visszajöttem.

Átgondoltam, és hagyom a vele való további ismerkedést. Mind a kettőnknek jobb lesz így. Egyébként tegnap írta, hogy ma szívesen találkozna, mondtam, rendben, és örülök neki. Kb fél órája hívott, hogy a ma mégsem jött össze. (különben nem jelentkezett ma ezen kívül)....mondom ne mondd, gondoltam, hogy este nyolckor már nem hívsz azzal, hogy kapd össze magad, mert most találkozunk.

2015. nov. 13. 20:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!