Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt várná hogy randira hívjam? Na ne.26/N
26 éves nő vagyok,egy hete ismerkedtem meg eg társkeresőn egy 28 éves férfivel ( vagy inkább fiúval?)
Minden nap ír, elmondása szerint nagyon tetszek neki, és el sem hiszi, hogy ilyen szép nő érdeklődhet iránta ( pedig szerintem nincs ka neki sem panaszra a külsőt illetően). A lényeg, hogy bár egy városban lakunk, de még mindig nem találkoztunk. Az elmúlt napokat végigdolgozta, de most szabad. Érdeklődött is, hogy mit csinálok szerdán, csütörtökön, pénteken, mert akkor neki szabadnapja van. Mondtam, hogy akkpr jó lenne találkozni és személyesen megismerni egymást.Nagyon örült neki, de tegnap este megint csak facebookon írt, meg érdeklődött a napomról,de nem volt kedvem jópofizni, úgyh el is köszöntem hamar. Meg olyanokat ír, hogy reméli rólam álmodik éjjel, mert akkor lát valami szépet álmában...ma megint nem hívott, épp az imént jött messengeren egy szia gyönyörűm,mi újság üzenet, de már válaszolni sincs kedvem. Van egy közös ismerősünk, elmondása szerint nagyon félénk a srác, nincs senkije ( mert felmerült bennem, hogy csak szédít).Ő maga meg azt mondta, hogy eddig mindig rosszul válaszott, reméli, most másként lesz.
HóNekem meg elegem van. Ez tiniviselkedés. Egy frfi ha akar valamit, felhívja a nőt, hogy szia, ráérsz este (v holnap), megihatnánk egy kávét. Mondjuk. Vagy valami ilyesmit. Lehet, hogy tényleg ilyen félénk, de nekem meg nem kell olyan férfi (gyerek), aki még randira se tud elhívni.
Most ilyenkor mit lehet tenni?
Jessszus, ezt nem hiszem el, hogy itt ennyien megdugásról írtok!
Egy normál randira hívásról van szó! Egy kávéról, vagy teáról vagy sütiről, vagy egy szimpla őszi sétáról.
Hogy ne facebook meg messengeren keesztül kelljen beszélni, amikor itt lakunk egy városban! Hogy szemtől szembe élőben ismerkedhessünk. Ennyi!
És már a megdugás jön le sokaknak.
Hát ez hihetetlen.
Talán megtette volna, csak később, mint vártad...
Mindegy, jobb lesz neki valaki normálisabbal!
Normális nőt, aki elhívja randizni...no comment.
Egyébként nem a büszkeségről van itt szó. Ez alap kellene legyen.
Egy hét szerintem elég idő, főleg ha egy városban lakunk.
Tényleg nem értelek titeket. Az én szememben inkább ti vagytok furák.
Nem érdemes ide ilyet kiírni, itt olyan pasik vannak, akik két ribihajkurászás közben ide irkálnak, szidják a normális nőket:D Enkmagykutya :)
Szerintem igazad van! De ha valóban értékes embernek látod, próbálkozz szép lassan kibontogatni a szirmait! :)
Mi a halalert nem hivhat no randizni egy ferfit? Sosem tudom felfogni...
Es nem, en nem vagyok az a rinyalos fiu. Nezd meg a tobbi kommentemet, egyikben sem rinyalok. De ez a "nonemhivhatelegyfiutrandizni" sok nekem. A seggetek igy is ki van nyalva gyakorlatilag mindennel. Etteremben valo fizetes, satobbi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!