Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt várná hogy randira hívjam? Na ne.26/N
26 éves nő vagyok,egy hete ismerkedtem meg eg társkeresőn egy 28 éves férfivel ( vagy inkább fiúval?)
Minden nap ír, elmondása szerint nagyon tetszek neki, és el sem hiszi, hogy ilyen szép nő érdeklődhet iránta ( pedig szerintem nincs ka neki sem panaszra a külsőt illetően). A lényeg, hogy bár egy városban lakunk, de még mindig nem találkoztunk. Az elmúlt napokat végigdolgozta, de most szabad. Érdeklődött is, hogy mit csinálok szerdán, csütörtökön, pénteken, mert akkor neki szabadnapja van. Mondtam, hogy akkpr jó lenne találkozni és személyesen megismerni egymást.Nagyon örült neki, de tegnap este megint csak facebookon írt, meg érdeklődött a napomról,de nem volt kedvem jópofizni, úgyh el is köszöntem hamar. Meg olyanokat ír, hogy reméli rólam álmodik éjjel, mert akkor lát valami szépet álmában...ma megint nem hívott, épp az imént jött messengeren egy szia gyönyörűm,mi újság üzenet, de már válaszolni sincs kedvem. Van egy közös ismerősünk, elmondása szerint nagyon félénk a srác, nincs senkije ( mert felmerült bennem, hogy csak szédít).Ő maga meg azt mondta, hogy eddig mindig rosszul válaszott, reméli, most másként lesz.
HóNekem meg elegem van. Ez tiniviselkedés. Egy frfi ha akar valamit, felhívja a nőt, hogy szia, ráérsz este (v holnap), megihatnánk egy kávét. Mondjuk. Vagy valami ilyesmit. Lehet, hogy tényleg ilyen félénk, de nekem meg nem kell olyan férfi (gyerek), aki még randira se tud elhívni.
Most ilyenkor mit lehet tenni?
*pedig szerintem neki sincs oka panaszra a külsőt illetően.
Bocsánat, most látom, hogy a kérdés kiírásakor elugrott a kurzor.
Ha nyomulna és két üzenet után találkozni akar veled, akkor meg milyen szemét pasi biztos csak szexet akar. -.-"
Nem lehet egy egyszerű személyiséged a fogalmazásod alapján.
26/N
Valóban nincs egyszerű személyiségem. Viszont nem ellenséges, sajnálom, ha esetleg így jött le.
Viszont nem fogok egy pasit randira hívni. Az első randit biztos nem én kezdeményezem. Ez nálam alap.
Egyébként "a szemét pasi biztos csak szexet akar megközelítésed nem nyert. "Nem így fognám fel. Mondhatnám, hogy ennyi erővel neked meg ítélkező
személyiséged van, de nem teszem, mert nem ismerlek. De így jön le.
Kedves kérdező!
Ha neked aönyomulós pasik jönnek be, akor mondd meg neki, hogy bocsi, nem kellesz, mert nem vagy ellg férfiad. A maradék önbecsülését is a sárba tiprod, de legalább talál rendes nőt, aki nem büszke/beképzelt! Te me kereshetsz kant, aki megdug első randin.
Tudod vanak, akiknek nem megy ez csettintésre, mert sokat csalódtak vagy tapasztalatlanok. Lehet tali előtt ki akart kicsit ismerni és lassabban haladni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!