Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt várná hogy randira hívjam? Na ne.26/N
26 éves nő vagyok,egy hete ismerkedtem meg eg társkeresőn egy 28 éves férfivel ( vagy inkább fiúval?)
Minden nap ír, elmondása szerint nagyon tetszek neki, és el sem hiszi, hogy ilyen szép nő érdeklődhet iránta ( pedig szerintem nincs ka neki sem panaszra a külsőt illetően). A lényeg, hogy bár egy városban lakunk, de még mindig nem találkoztunk. Az elmúlt napokat végigdolgozta, de most szabad. Érdeklődött is, hogy mit csinálok szerdán, csütörtökön, pénteken, mert akkor neki szabadnapja van. Mondtam, hogy akkpr jó lenne találkozni és személyesen megismerni egymást.Nagyon örült neki, de tegnap este megint csak facebookon írt, meg érdeklődött a napomról,de nem volt kedvem jópofizni, úgyh el is köszöntem hamar. Meg olyanokat ír, hogy reméli rólam álmodik éjjel, mert akkor lát valami szépet álmában...ma megint nem hívott, épp az imént jött messengeren egy szia gyönyörűm,mi újság üzenet, de már válaszolni sincs kedvem. Van egy közös ismerősünk, elmondása szerint nagyon félénk a srác, nincs senkije ( mert felmerült bennem, hogy csak szédít).Ő maga meg azt mondta, hogy eddig mindig rosszul válaszott, reméli, most másként lesz.
HóNekem meg elegem van. Ez tiniviselkedés. Egy frfi ha akar valamit, felhívja a nőt, hogy szia, ráérsz este (v holnap), megihatnánk egy kávét. Mondjuk. Vagy valami ilyesmit. Lehet, hogy tényleg ilyen félénk, de nekem meg nem kell olyan férfi (gyerek), aki még randira se tud elhívni.
Most ilyenkor mit lehet tenni?
"Normális nőt, aki elhívja randizni...no comment."
Nem mondtam, hogy aki elhívja. MÉG nem hívott el.
"Egyébként nem a büszkeségről van itt szó. Ez alap kellene legyen."
Szerinted. Sokfélék vagyunk.
"Egy hét szerintem elég idő, főleg ha egy városban lakunk.
Tényleg nem értelek titeket. Az én szememben inkább ti vagytok furák."
Szerinted. Sokfélék vagyunk.
"Épp ez az...cseten keresztül szerinted kibontakozik a személyisége? Azon megismered?"
Igen. Ott nem a testére koncentrálok, hanem a személyiségére és sokkal jobban figyelek erre, mint a testbeszédére. ÉPPEN EZÉRT jobb így. Ostobaságnak találom, hogy kémia, szexuális vonzalom alapján jöjjek valakivel össze, az hamar lecseng és előjönnek a bajok.
"És mi rossz van egy randiban? Vagy kettőben? Jobb a gép meg az okostelefon előtt pötyörögni, és szmájlikban kifejezni az érzelmeket a gondolatodhoz? Úgy, hogy a másik testbeszédéből, hangsúlyából, stb. semmit se látsz?"
A randival semmi gond nincs, amikor eljött az ideje. Talán Ő úgy ítélte, még nincs itt az ideje. Vagy legalább megerősítést várt volna tőled, ha nem is randifelhívást. Tudod, ha önbizalom hiányos, igenis szüksége van rá. De mivel a machokra buksz, akiknek bőőőőven van ebből, ezért fogalmad sincs, mit érezhet.
Mindezeket úgy írtam, hogy ha érdekel valaki, elhívom gond nélkül - mielőtt azt hinnéd, hogy anyámasszonykatonája vagyok. De voltam bátortalan és tapasztalatlan és átérzem, mit érez az, aki bátortalan... és rohadtul nem könnyű ám, főleg az elején. Rohadt sokat kell csalódni és szenvedi, mire csettintésre megy. Persze ti nők nem tudjátok ezt, hisz ti csak várjátok, hogy a férfi legyen férfi.
na ide figyelj.
olvasd el szépen az egészet még egyszer amit kiírtam
de nem is kell, bemásolom ide neked:
Érdeklődött is, hogy mit csinálok szerdán, csütörtökön, pénteken, mert akkor neki szabadnapja van. Mondtam, hogy akkpr jó lenne találkozni és személyesen megismerni egymást"
nem szeretem a kategorizálást, a felcimkézést.
a macho nekem mást takar. de ha belegondolsz, azt mondom kutya. lehet hogy te a sajátodéra gondolsz, én meg arra az idegesítő kis dögre a szomszédból aki mindig neki akar ugrani a bokámnak, és átjön feltúrni a kertünket, hogy oda végezze a dolgát. ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha már egy egyszeű főnév is, mint kutya ennyire más asszociációt válthat ki, akkor semmi értelme olyan homályos fogalmam felett egopárbajt vívni mint macho ( vagy mint isten, vagy mint szeretet)
bár most azt hiszem eltértem a tárgytól.
De most egy hét levelezés után még - már ne is haragudj - de mi a "fütyit" akarsz úgy, hogy rendes beszélgetés sem zajlik köztetek szinte, mert neked nem áll módodban válaszolni neki??? Ha adnál neki jeleket, kedves lennél, akkor biztos akarna veled találkozni és tuti elhívna. De te adod a dívát, a nagyasszonyt, aki elé terítsen már a kedves úriember vörösszőnyeget és most azonnal vigye el vacsorázni. És vigyen virágot is persze, különben az lesz a baj hogy milyen férfi is ő akkor?
Adj neki időt, vagy társkeresőzzél magadnak másikat. Úgy látszik nem nagyon ragadnak a pasik, különben már lett volna mire lecserélni ezt a "gyereket".
jaj de jót derültem ezen a sötét kommenten!
de a másik szemem sír...
ember, készen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!